Ani grei de puşcărie pentru hunedorenii care au tâlhărit un autostopist

20 martie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Curtea de Apel Alba Iulia a dat sentinţa definitivă în dosarul în care doi hunedoreni recidivişti, Vasile Bobriuc şi Gheorghe Nonu, au fost judecaţi pentru că au bătut şi tâlhărit un autostopist.

Bobriuc a fost condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare, iar Nonu va sta după gratii cinci ani. Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au menţinut sentinţa dată de Judecătoria Hunedoara, respingându-le apelurile celor doi faţă de hotărârea primei instanţe.
Reamintim cititorilor că în septembrie 2016, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, aflat în stare de ebrietate, a ieşit la drumul dintre Cristur şi municipiul Hunedoara să facă „autostopul”. Nonu şi Bobriuc l-au luat cu autoturismul, spunându-i că merg spre Petroşani. Pe drum însă, tâlharii i-au luat cu forţa bunurile pe care le avea la el, apoi au început să-l lovească, pentru a-l determina să le dea banii şi să le spună codurile PIN de la cardurile bancare. Pentru că victima a deschis portiera şi a vrut să coboare, la intrarea în municipiul Hunedoara, în zona „Izvor”, şoferul a virat spre strada Stufit, oprind maşina. Cei doi l-au scos din maşină pe hunedorean şi au continuat să îl bată. După ce s-au convins că i-au luat toate bunurile pe care le avea asupra sa, l-au abandonat în tufişuri. Tâlharii i-au luat autostopistului un lănţişor din argint cu medalion şi 80 de lei. Bobriuc şi Nonu au fost prinşi după două zile de la producerea faptei, fiind arestaţi preventiv, măsură care a fost menţinută pe perioada judecării dosarului. (N. Bumbac)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nicu spune:

    Ma crăpați in pușcărie săracilor

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 21.03.2017

Adrian Ancheş, şeful Secţiei de Poliţie din Crişcior Pentru că este, din nou, cercetat disciplinar, după ce au apărut în...

Alpiniştii dispăruţi în Retezat, găsiţi de un poliţist

După două zile de căutări, cei doi alpinişti din Craiova, daţi dispăruţi de colegii din grupul cu care au mers...

Un devean a fost bătut măr, iar atacatorii sunt bine mersi

Un tânăr din Deva, Elemer Daradics (foto), îşi caută dreptatea de mai multe zile, după ce a fost bătut măr...

Închide