Angajaţii lunii aprilie la Apa Serv Valea Jiului

2 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Odată cu începutul unei noi luni calendaristice, a venit momentul unei noi evaluări a activităţii salariaţilor de la Apa Serv Valea Jiului. În urma analizei efectuate de echipa managerială a operatorului regional de apă şi canalizare din Valea Jiului, au fost desemnaţi alţi trei laureaţi ai titlului de „Angajat al lunii“ a căror activitate din luna aprilie 2018 s-a dovedit a fi una foarte bună.
Aceştia sunt:
– Cristian Marian Cazan, şef Serviciu Corp Control;
– Simona Maria Burian, inginer în cadrul Serviciului Exploatare;
– Daniela Lochainer, operator calcul în cadrul Serviciului Comercial.
În cursul zilei de ieri, directorul general al Apa Serv, Costel Avram, i-a felicitat în mod public pe cei trei salariaţi cărora le-au fost înmânate diplomele de merit pentru activitatea depusă în luna aprilie. Evenimentul a avut loc în cadrul unei festivităţi la care au participat membri ai echipei de conducere a Apa Serv Valea Jiului.
Tot ieri, au fost premiaţi şi salariaţii din cadrul întregului Serviciu de Corp Control, care au fost desemnaţi drept Colectivul lunii aprilie la Apa Serv Valea Jiului. Din colectivul condus de Cristian Marian Cazan, fac parte George Mocăniţă, Eugen Liviu Savin, Gabriel Boca şi Adrian Stănescu.
„Competiţia internă pentru desemnarea celor mai buni angajaţi de la Apa Serv, pe care o desfăşurăm lună de lună, şi-a atins scopul pentru care a fost instituită. Deja de o bună bucată de vreme, în rândul salariaţilor noştri, spiritul de competiţie se regăseşte tot mai pregnant în activitatea unui număr din ce în ce mai mare de salariaţi, din toate sectoarele şi departamentele firmei noastre. La finalul lunii aprilie, am apreciat în mod deosebit alţi trei colegi a căror activitate a fost una foarte bună, dar şi un colectiv a cărui activitate se regăseşte în mod eficient, în cifrele economico-financiare ale firmei noastre. Îi felicit şi le doresc să păstreze pe mai departe ştacheta performanţei lor profesionale la acelaşi nivel ridicat”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.
Premiul „Angajatul lunii“ a fost instituit de către conducerea Apa Serv la finalul anului 2016, la iniţiativa directorului general Costel Avram.
(Biroul de Presă Apa Serv Valea Jiului)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Biblioteca Judeţeană recomandă cartea acestei săptămâni

Reprezentanţii Bibliotecii Judeţene Ovid Densusianu Hunedoara-Deva vă propun pentru săptămâna în curs romanul Ready Player One, semnat de Ernest Cline...

Handbal: Juniorii de la CSS Hunedoara, calificaţi în turnee semifinale

Echipele de juniori de la secţia de handbal, legitimaţi la CSS Hunedoara, sunt prezente în această perioadă la turneele semifinale...

Rugby: Ştiinţa Petroşani joacă în play-out

Ştiinţa Petroşani va evolua în viitor în cadrul Campionatului Naţional de seniori doar în play-out după ce a pierdut partida...

Închide