Politica si administratie

ANAMARIA GAVRILĂ, candidat POT la Primăria Deva: „E timpul să redeschidem primăria pentru cetățeni!”

În plină campanie electorală, Anamaria Gavrilă, candidatul Partidului Oa­me­nilor Tineri (POT) la Primăria Deva, spu­ne că e timpul ca oamenii să preia puterea asupra orașului, să fie as­cultați, întrebați și consultați cu privire la ceea ce se întâmplă în comunitate.

Candidatul POT vorbește despre fap­tul că oamenii nu știu ce se în­tâmplă în orașul lor, ce proiecte se votează, ce li se pregătește. Această necu­noaș­tere nu e pusă pe seama indiferenței, ci pe faptul că Primăria Deva, în prezent, refuză să aibă orice dialog direct cu cetățenii și nu publică nimic din ceea ce i-ar interesa pe aceștia.

„Prea mult timp au făcut ce-au vrut ei. Cetățenii din Deva trebuie să în­țeleagă că acum e vremea să spună stop, să aibă curajul să ur­meze un om care nu fuge de cetățeni, un om care e deschis și vrea să coo­pereze cu oa­menii. Un primar nu e stăpân peste o moșie. Un primar e un coechipier al oa­menilor, un om care care capacitatea de a se consulta ori­când cu cei care l-au ales. Un primar res­pon­sabil fa­ce totul ca oa­menilor să le fie bine și ig­noră alte in­te­re­se!”, trans­mite ANAMARIA GAVRILĂ, candidat POT la Primăria Deva.

Candidatul POT atrage atenția asu­pra faptului că în oraș e multă dez­ordine. Nimeni nu știe ce se întâmplă, lucrurile se fac în spatele ușilor închise. „Acest lucru trebuie să înceteze!”, e convinsă Anamaria GAVRILĂ, care afirmă că, din moment ce va primi votul de încredere din partea cetățenilor și va ajunge în funcția de Primar, totul se va schimba.

„Deschidem Primăria cetățenilor, celor în slujba cărora vom fi. Un Primar este angajatul oamenilor, nu trebuie să fugă de răspundere și trebuie să fie pregătit în orice moment să dea so­coteală în fața celor pe care îi re­pre­zintă. Primarul și cetățenii trebuie să fie o forță, o echipă. Și doar așa se vor putea opune intereselor meschine ale celor care, în Consiliul Local, nu vo­tea­ză proiectele. Oamenii trebuie im­pli­cați în viața comunității mereu, nu doar o dată la 4 ani. Vreau să dez­ba­tem împreună, să-i informez corect și la timp cu privire la orice proiect pe care primăria îl pre­gătește și care îi vizează în mod direct.”, adaugă can­didatul POT la Primăria Deva.

Anamaria GAVRILĂ punctează că mediul de afaceri trebuie să devină o prioritate și trebuie încurajat și susținut. Doar astfel se vor putea crea noi locuri de muncă, oamenii o vor duce mai bine și orașul se va dezvolta sănătos și pe termen lung.

„Spunem NU firmelor de casă ale diferiților oameni politici, care n-au făcut nimic altceva decât să înce­ti­nească dezvoltarea acestui oraș mi­nu­nat. Nu trebuie să plecăm noi, trebuie să plece ei! Rolul nostru, ca administratori onești ai unei comunități, este să-i protejăm pe oameni. Din păcate, prea mult timp oamenii au fost ignorați și alții au fost cei protejați. Nu mai merge așa. Iar din 9 iunie, prin vot, putem să spu­nem într-o singură voce ‹GATA, A FOST DE AJUNS!›”, încheie ANAMARIA GAVRILĂ, can­didat POT la Primăria Deva.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura