Politica si administratie

ANAMARIA GAVRILĂ, candidat POT la Primăria Deva: „Atragerea investitorilor trebuie să devină o prioritate pentru Primărie, noi trebuie să mergem către ei și îi convingem!”

Anamaria GAVRILĂ, candidatul POT la primăria Deva spune cât se poate de clar că un primar are datoria de a face tot posibilul să atragă investitori în oraș. Doar astfel vor fi create noi locuri de muncă și oamenii vor începe să aibă un trai decent.
„În prezent, doar angajații la stat pot spune că au salarii care să le permită să se descurce cât de cât ok de la o lună la alta. Și acesta e un lucru îmbucurător. Dar ce facem cu cei din mediul privat? Cum reușim să-i susținem pe investitori, astfel încât aceștia să își dezvolte afacerile și să își permită să ofere salarii bune și angajaților din sectorul privat? E o întrebare la care actuala adminis­tra­ție nu are un răspuns. Dacă l-ar fi avut, s-ar fi văzut!”, spune ANAMARIA GAVRILĂ, candidat POT la primăria Deva.
Candidatul Partidului Oamenilor Tineri afirmă că e suficient să mergi prin oraș și vei vedea multe clădiri abandonate. Construcții noi care nu sunt folosite. Acest lucru înseamnă eșec. S-a ajuns în situația asta pentru că nimeni n-a avut o viziune coerentă și performantă pentru dezvoltarea mediului de afaceri din Deva. Totul a fost de fațadă, fără o bază reală. Totul a fost făcut de ochii lumii, pentru mo­ment.
„Primarul este cel care trebuie să aibă viziunea. De el depinde direcția în care merge comunitatea. Dacă primarul este un om implicat și mereu aplicat spre găsirea celor mai bune soluții, atunci societatea se dezvoltă. Nu e cazul și la Deva, din păcate. Primăria Deva și-a dovedit incapacitatea de a ști ce să facă pentru mediul privat. Un primar im­plicat face un plan. Știe ce poate oferi an­treprenorilor. Și merge el să îi caute, n-așteaptă să îi bată careva la ușă. E tim­pul ca lucrurile să se întâmple și la Deva!”, completează candidatul POT la Primăria Deva, ANAMARIA GAVRILĂ.
Anamaria Gavrilă precizează că are experiență suficientă în acest do­me­niu și că știe exact ce trebuie să facă pen­tru ca mediul de afaceri să fie încurajat să se extindă și la Deva. Mizează pe rezultate și performanță. Și știe că a­tunci când un antreprenor vede că există deschidere, un plan coerent de dezvoltare pe termen mediu și lung și sprijin din partea autorităților, e aproa­pe imposibil să nu fie convins.
„Avem resursă umană, ce facem cu ea? Nu putem sta pur și simplu și să vedem cum ne pleacă oamenii din oraș. Trebuie să facem ceva ca să-i ținem acasă. Și oamenii vor rămâne acasă dacă au condiții de trai decente și un mediu de viață care le oferă oportunități. Am lucrat pentru fon­duri de investiții și știu cum putem atrage investitorii. Am experiența din Europa și asta mă face să cred că putem reuși să atragem inves­titori și în Deva. Vreau să fiu un sprijin pentru oamenii de afaceri, dar mai ales pentru cetățenii din Deva, care chiar au dreptul la o viață mai bună. Și e de datoria noastră, ca reprezentanți ai lor, să face tot po­sibilul să le-o putem oferi!”, a trans­mis ANAMARIA GAVRILĂ, candidat POT la primăria Deva.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura