Amor primejdios. În loc de sex, a primit bătaie!

3 decembrie 2010 | 1 Comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Livia Botici

Ai grijă cu cine vrei să te cuplezi, pentru că există riscul să rămâi şi cu buza umflată, şi bătut măr, dar şi fără bani în buzunare. Această povaţă ar fi trebuit să o cunoască şi un tânăr de 23 de ani, care, pentru o partidă de sex, şi aceea neîmplinită, a mâncat o bătaie, „soră cu moartea”.

Beat şi cu bani – victimă sigură

Nimic nu l-ar fi făcut pe bărbatul despre care vorbim să creadă că femeia de care s-a îndrăgostit, la prima vedere, ar fi fost în stare să îl folosească, doar pentru a câştiga ceva bănuţi de pe urma sa. Totul a început într-un local din centrul municipiului Brad. Tânărul, profund absorbit de un joc mecanic, şi cu mai multe pahare la ”bord”, băga bani în aparat, în speranţa că va câştiga o sumă importantă. De la o masă mai retrasă, o femeie îl urmărea extrem de atentă. Văzând că bărbatul tot scoate bani din buzunar, tânăra nu a mai stat pe gânduri şi s-a aşezat, cu tupeu, chiar în braţele celui pe care pusese ochii. După ce i-a cerut să-i ofere ceva de băut şi l-a ademenit în mrejele ei, femeia nu s-a sfiit să-i propună acestuia o partidă de sex, contra unei sume de bani, într-o zonă retrasă din municipiu. Crezând că „l-a prins pe Dumnezeu de un picior”, bărbatul nu s-a gândit de două ori la ofertă şi a acceptat-o.

Pericolul vine când nu te aştepţi

Au mers de mână, ca doi porumbei, până pe strada Crişan, din Brad. Acolo, la un moment dat, îndrăgostitul de-o seară s-a trezit cu un ditamai bărbatul, care a dat năvală cu pumnii şi cu picioarele, peste el. Era concubinul „iubitei” sale! Culmea, potrivit poliţiştilor care au instrumentat acest caz, bărbatul nu era gelos ci, dimpotrivă, era pe-o mână cu concubina lui, pentru a-i tâlhării pe cei care se lasă ademeniţi de ea. După primii pumni încasaţi, amatorul de sex a reuşit să fugă şi, ca să scape din mâinile haidamacului, s-a aruncat în apele Crişului, pe care l-a trecut înotând. Din nefericire, la capătul traseului, bătăuşul l-a aşteptat. Bărbatul nu a mai avut scăpare! A încasat o bătaie, pe care o va ţine minte toată viaţa, şi a rămas şi fără cei 800 de lei din buzunar. După ce a depus plângere la poliţie, în urma cercetărilor, oamenii legii l-au prins pe tâlhar, dar, cu toate acestea, suntem siguri că amorezul nu se va mai înhăma niciodată la asemenea aventuri periculoase.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. danielsan spune:

    Gata, nu mai merg la agatat in viata mea:)))))

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Tupeu şi alcool la volan

De obicei, cazurile în care unele persoane se urcă la volanul unui autoturism, deşi nu au carnet de conducere, se...

CSS Deva, lideră perfectă sub panou

Echipa de baschet masculin sub 18 ani a CSS Deva ocupă locul I în clasamentul fazei preliminare a Campionatului Naţional,...

Protocol de colaborare, la nivel judetean, între PSD si PRM

Astăzi, la Deva, va fi semnat protocolul de colaborare, la nivel judeţean, între PSD şi PRM. Liderul PRM, Corneliu Vadim...

Închide