Amical, România – Serbia, la Hunedoara

Ciprian Marinuţ

Echipele naţionale de popice, seniori, senioare, cadeţi şi cadete, ale României şi Serbiei, se vor întâlni în cadrul unui meci amical, care va avea loc la Arena Siderurgica din Hunedoara, sâmbătă, 12 martie.

Pregătire pentru Mondiale
Campionatul Diviziei Naţionale de Popice se va întrerupe, după etapa de sâmbătă, în vederea partidei internaţionale dintre România şi Serbia, programată pe 12 martie, la Hunedoara. Popicarii români şi cei sârbi se află în pregătire pentru Campionatele Mondiale de la Sarajevo, din Bosnia-Herţegovina, din luna mai 2011 şi au decis să dispute un  meci amical la Hunedoara. Echipa de seniori a României este pregătită de antrenorul Marcel Dobrică de la Inter Petrila.
 

Tricolorii, invitaţi la Iaşi
Componenţii echipei naţionale de seniori ar putea disputa următorul amical la Iaşi, pe 26 martie şi 27 martie 2011, la invitaţia clubului CFR Iaşi. Clubul din Moldova, care deţine titlul de vicecampion naţional, i-a provocat pe tricolorii antrenaţi de Marcel Dobrică (foto) pentru două jocuri de pregătire. Se aşteaptă acum răspunsul oficial al Federaţiei Române de Popice-Bowling, clubul moldav asigurând în regim de gratuitate, pe timp de două zile, masa şi cazarea lotului naţional al României la Iaşi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.