Amenzi usturătoare într-o singură zi de pandemie

Nu mai puţin de 30 de hunedoreni au fost sancţionaţi contravenţional în urma con­troalelor derulate în toate localităţile jud­e­ţului miercuri, pentru că nu au respectat mă­surile sanitare vizând combaterea răs­pân­dirii noului virus SARS-CoV-2.
Valoarea totală a celor 30 de sancţiuni se apropie de 10.000 de lei. Tot miercuri a fost prins şi un alt hunedorean care nu respecta măsurile de carantinare/izolare. Echipele mixte de control au verificate 101 de so­cietăţi comerciale şi 49 de mijloace de trans­port în comun. (M. Gânju)

3 comentarii la „Amenzi usturătoare într-o singură zi de pandemie

 • 19 februarie 2021 la 9:35
  Permalink

  Altceva nu mai exista? Viata s-a oprit la acest virus creat in Wuhan si pe care-l tot intoarcem si-l tot resapam zi de zi? Altceva ”echipele mixte” nu au de facut? Cand masinile second -hand carora le iese fumul si le cade tabla ruleaza pe strazile pline de gropi nu deranjeaza pe nimeni, totul este rezolvat ”lupta impotriva virusului ucigas” cum scriau pe ecrane televiziunile platite din banii nostri ai contribuabilului de Orban zis Sica cum spuneam lupta impotriva virusului continua!

 • 21 februarie 2021 la 11:26
  Permalink

  Statul iti taie salariul , ești tratat ca un gunoi de oamenii si pe buna dreptate , ca va luați de babe , copii și va credeți si un fel de James Bond , cam toți milițieni , iar voi in prostia voastră chiar credeți ca apărati dreptatea si libertatea , nici acum nu vati dat seama ca nu sunteți decât cățeii statului , aveti voie sa lătrati , dar sa. U muscati numai cand va dau eu voi , :)))) va amendati parinti , fratii ,unchii nepotii , si asta pentru afti depus juramant sa respectați tara , voi nu repectati nimic gunoaieloe , sunteti la mana adevaratilor politicieni , care tor ei va taie din salariu , considera ca , castigati prea mult , CAT DE PROST SA FI????? DAR VA PLACE MANJEALA ASTA CA VATI OBISNUIT VA ARDETI INTRE VOI , E VAI SAMAR DE TARA ASTA CU ASA OAMENII CARE AU GRIJA DE EA …SI TOTUSI IN CULMEA PROSTIEI VOASTRE MAI SUNTETI SI MĂNDRII CA SUNTETI POLITISTI , IAR AIA PE CARE I APARATI VA DAU 2 LEI , SUNTETI CA BADIGUARZII PE 1 MILION …. AUZI LA EI :)))))))) SIGURANTA SI INCREDERE , DOI POLITISTI LA UN LOC NU AU 100 KG , CAND ALEARGA , DACA NU AU CARAMIZI IN BUZUNAR DECOLEAZA:)))

 • 21 februarie 2021 la 11:30
  Permalink

  https://youtu.be/uKAMX1F9_wk

  Parazitii au dat definitia complecta pentru voi , si asa de prosti ati fost , ca vati dus in instanta sa va luati diploma de prostie este? Nu erati sigur ca e pentru toti la un loc melodia , va uns pe suflet

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare