Ameninţă cu retragerea din campionat

28 octombrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

11 x 2 hercules cs vulcanCiprian Marinuţ

Suspectaţi că au sabotat maşina observatorului Florin Călugăriţa la meciul cu CS Vulcan, reprezentanţii clubului Hercules Lupeni au avertizat că vor retrage echipa din campionat, dacă vor fi sancţionaţi, pentru acest presupus incident.

Meci încins, dar fără incidente
Oficialii clubului din Valea Jiului susţin că ei s-au achitat perfect de sarcinile organizatorice, în ciuda arbitrajului cu cântec şi că arbitrii şi observatorul au părăsit stadionul fără incidente, iar acuzaţiile observatorului sunt simple presupuneri. „Am ţinut în frâu furia spectatorilor care şi-au ieşit din pepeni, din cauza arbitrajului, iar oficialii delegaţi de AJF Hunedoara la joc au părăsit stadionul din Lupeni fără incidente. La ce arbitraj am avut, ar fi culmea ca tot noi să luăm amendă sau să ni se suspende terenul. Patronul ne-a comunicat că dacă se va dicta vreo sancţiune împotriva clubului Hercules va retrage echipa din campionat”, a declarat un angajat al clubului. În plus, antrenorul trupei din Lupeni, Dan Voicu, s-a plâns de calitatea arbitrajului. „Am avut parte de un arbitraj infect. Dacă ştiam din timp că ne va arbitra Băiconi, îl refuzam”, a declarat Dan Voicu.

Acuzaţi de sabotaj
Florin Călugăriţa, observatorul partidei dintre Hercules Lupeni şi CS Vulcan, scor 0-1, din etapa a X-a a Ligii a IV-a Hunedoara, a declarat ca maşina personală i-ar fi fost sabotată de persoane din anturajul clubului gazdă în timpul partidei la care a fost delegat pentru a superviza arbitrajul. Observatorul a notat în foaia suplimentară de arbitraj incidentul care spune îl putea costa viaţa. „Puteam să păţesc ceva grav în trafic, neştiind ce s-a întâmplat la roţile mele. Bănuiesc că cineva din anturajul gazdelor de la Lupeni a  făcut asta. Pentru a nu crea un precedent, am notat acest lucru în foaia suplimentară de arbitraj, iar Comisia de Disciplină va lua o măsură şi probabil că de acum înainte, va trebui un om de ordine să păzească maşina arbitrilor şi a observatorului”, a spus Florin Călugăriţa.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Al doilea derbi, prima obligaţie la succes

Autobergamo Deva, campioana Ligii I de futsal, dă din nou de greu, azi, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor...

Escrocheria „marele câştigător“ face noi victime

În cursul zilei de luni, o altă victimă a căzut în plasa unui escroc, prin „metoda marelui câştigător“. Astfel, sub...

Efectivul se zimbri se poate reface la Haţeg

Rezervaţia de zimbri de la Haţeg a pierdut în acest an şase exemplare, patru dintre ele din cauza bolii limbii...

Închide