Amendaţi pentru arbori tăiaţi ilegal

10 ianuarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Poliţiştii Biroului Combaterea Delictelor Silvice au efectuat o acţiune privind modul de gestionare şi exploatare a materialului lemnos de către diferite persoane, pe raza comunei Certeju de Sus.

Pe un teren situat în afara fondului forestier naţional, proprietate privată a unor persoane fizice, au fost identificate 17 cioate nemarcate, în stare verde, provenite de la arbori tăiaţi fără drept de către un bărbat de 50 de ani, din comuna Certeju de Sus.
De asemenea, în aceeaşi zonă, doi bărbaţi din comuna au tăiat, fără drept, câte un arbore din specia cer, la indicaţiile şi din proprietatea unui vecin.
Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a celor în cauză, cu amendă în valoare de 4.000 de lei. La acţiune au participat şi reprezentanţii Gărzii Forestiere Timişoara.(A. Clej)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Comisarul şef Mocanu, anchetat în reluare

De ieri s-a reluat ancheta disciplinară în legătură cu fostul comandant al Poliţiei municipiului Lupeni, comisarul şef Dănuţ Mocanu. Direcţia...

La un pas să ajungă după gratii lângă partenerii săi de „afaceri”

Trei tineri din Haţeg şi Sântămăria Orlea, cu vârste de 19, 20 şi 23 de ani, au fost prinşi unul...

Tâlharii in Hunedoara rămân în arest

Trei dintre cei patru indivizi, Denis Florin Roman, Adrian Florin Ionaşcu şi Marius Voina Manolea, care au tâlhărit mai mulţi...

Închide