Sport

Amendată pentru „conduita necorespunzătoare a echipei„

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a fost amendată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Internaţionale (FIFA) cu 25.000 de franci elveţieni după incidentele de la meciul România – Armenia (1-0), disputat pe 11 octombrie, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.
FRF a fost amendată pentru „conduita ne­co­respunzătoare a echipei” şi o serie de defi­cienţe legate de ordinea şi securitatea la această partidă („neasigurarea menţinerii legii şi ordinii pe stadion, folosirea unor ges­turi şi cuvinte pentru a transmite un mesaj inadecvat pentru un eveniment sportiv, arun­carea de obiecte”). Federaţia armeană de fotbal a fost şi ea sancționată cu 20.000 de franci elveţieni în urma incidentelor de la întâlnirea din 11 oc­tom­brie, pentru „con­duita necores­pun­ză­toare a echipei”, exis­tând în acest caz şase sancţiuni in­divi­duale, şi „folosirea unor ges­turi şi cuvinte pentru a transmite un mesaj inadecvat pentru un eveniment sportiv, lipsa de or­dine”.
De asemenea, Federaţia armeană de fotbal a fost amendată cu 2.000 de franci elveţieni după incidentele de la întâlnirea de pe teren propriu cu Liechtenstein, de pe 8 septembrie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.