Actualitate

Amenda primită de o femeie de origine română care a furat diamante de 5 milioane de euro

Lulu Lakatos, 60 de ani, o franțuzoaică de origine română, a fost condamnată, vara trecută, la cinci ani şi jumătate de în­chisoare, după a furat diamante în valoare de 5 milioane de euro dintr-un magazin. Acum, trebuie să plătească acum o amen­dă penală de 293 de euro, suma pe care o are în cont, conform deciziei unui judecă­tor.

A dat vina pe sora ei
În timp ce patronul Boodles, Nicholas Wainwright, a plecat pentru scurt timp să vorbească la telefon cu un potenţial cum­părător, Lakatos a schimbat diamantele cu pietricele obişnuite, în doar câteva secunde. Totul, în fața unei angajate a magazinului, care a încercat să atragă atenția, înainte ca femeia să iasă din magazin. La percheziție, însă, diamantele nu au fost găsite. Erau as­cunse într-un compartiment secret al po­șetei. Incidentul a fost totuşi surprins de camerele de supraveghere, așa că femeia a fost până la urmă pusă sub acuzare pentru faptele ei. Și-a acuzat sora defunctă În timpul procesului, Lulu Lakatos, condam­nată deja de trei ori în Franţa pentru furt, a negat că ar fi autoarea furtului, acuzând-o pe sora ei defunctă, Liliana Lakatos, care a murit la 49 de ani, că ar fi fost adevărata „Anna”.
Potrivit acuzatei, sora ei – dată în urmărire pentru un complot similar în Elveţia – i-ar fi mărturisit că i-a furat paşaportul pentru a comite acea infracţiune la Londra, cu câteva luni înainte de a muri într-un accident de auto­mobil în România, în octombrie 2019.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura