Amânare în dosarul de omor a lui Vili Rupa

03 Rupa
Ieri, Tribunalul Hunedoara a amânat pronunţarea în dosarul în care Vili Rupa este acuzat de omor, pentru 7 octombrie. Bărbatul care se autointitulează „Justiţiarul de Hunedoara” este acuzat de procurori că în 1998 ar fi bătut un tânăr, care, ulterior a decedat în spital. Cu două zile în urmă Vili Rupa a câştigat la aceeaşi instanţă despăgubiri morale de 50.000 de euro şi valoarea salariului minim pe economie pentru un an şi două luni, timp pe care l-a petrecut în puşcărie, fiind condamnat într-un dosar în care ulterior a fost achitat. Tot pe seama acestui dosar „Justiţiarul de Hunedoara” a câştigat două procese la CEDO împotriva statului român şi în acest caz primind despăgubiri în valoare totală de 41.000 de euro. (N.Bumbac)

5 comentarii la „Amânare în dosarul de omor a lui Vili Rupa

 • 30 septembrie 2015 la 18:10
  Permalink

  Tot ce mi sa intamplat in acest dosar este o razbunare si Art.274 din Codul Penal va pedepsi asta .Dreptatea se face prin Educatie si eu asta am facut timp de 17 ani .

 • 1 octombrie 2015 la 13:35
  Permalink

  Bre Vili, tu tot faci dreptate prin educatie, dar de munca te mai apuci?

 • 1 octombrie 2015 la 14:07
  Permalink

  Nu am dreptul sa muncesc ,mi sa interzis in scris ,eu am aratat instantei de judecata cum mi sa interzis dreptul la un loc de munca .Sunt persecutat ,discriminat si marginalizat .

 • 1 octombrie 2015 la 20:56
  Permalink

  ..asta-i bun de intarcat copii!!!!!…prea multa atentie acordata unui INFRACTOR!!!..cine e vinovat de mizeria de dosar de la CEDO sa plateasca, altfel e JALE !!! mai rau ca pe vremea lui Ceasca!!!

 • 1 octombrie 2015 la 20:59
  Permalink

  …cine dracu a mai vazut ROM sa munceasca ???… gena lor e pe furate, pe combinatii, cu alte cuvinte HOTI!!!…cu munca mai usor…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.