Stiri

Amânare în dosarul de omor a lui Vili Rupa

03 Rupa
Ieri, Tribunalul Hunedoara a amânat pronunţarea în dosarul în care Vili Rupa este acuzat de omor, pentru 7 octombrie. Bărbatul care se autointitulează „Justiţiarul de Hunedoara” este acuzat de procurori că în 1998 ar fi bătut un tânăr, care, ulterior a decedat în spital. Cu două zile în urmă Vili Rupa a câştigat la aceeaşi instanţă despăgubiri morale de 50.000 de euro şi valoarea salariului minim pe economie pentru un an şi două luni, timp pe care l-a petrecut în puşcărie, fiind condamnat într-un dosar în care ulterior a fost achitat. Tot pe seama acestui dosar „Justiţiarul de Hunedoara” a câştigat două procese la CEDO împotriva statului român şi în acest caz primind despăgubiri în valoare totală de 41.000 de euro. (N.Bumbac)

5 comentarii la „Amânare în dosarul de omor a lui Vili Rupa

  • Tot ce mi sa intamplat in acest dosar este o razbunare si Art.274 din Codul Penal va pedepsi asta .Dreptatea se face prin Educatie si eu asta am facut timp de 17 ani .

  • Bre Vili, tu tot faci dreptate prin educatie, dar de munca te mai apuci?

  • Nu am dreptul sa muncesc ,mi sa interzis in scris ,eu am aratat instantei de judecata cum mi sa interzis dreptul la un loc de munca .Sunt persecutat ,discriminat si marginalizat .

  • ..asta-i bun de intarcat copii!!!!!…prea multa atentie acordata unui INFRACTOR!!!..cine e vinovat de mizeria de dosar de la CEDO sa plateasca, altfel e JALE !!! mai rau ca pe vremea lui Ceasca!!!

  • …cine dracu a mai vazut ROM sa munceasca ???… gena lor e pe furate, pe combinatii, cu alte cuvinte HOTI!!!…cu munca mai usor…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura