Alţi trei primari liberali susţin candidaţii PSD la europarlamentare

22 mai 2019 | 4 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Liberalii hunedoreni primesc lovitură după lovitură. După ce primarul PNL din Peştişu Mic a spus că susţine candidaţii PSD la alegerile europarlamentare, încă trei primari liberali declară acelaşi lucru.

S-a săturat de liberalism
Călin Dud (foto stânga), membru PNL şi primar al comunei Luncoiu de Jos, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că o susţine pe Natalia Elena Intotero la alegerile de duminică, 26 mai, pentru Parlamentul European. „O susţin pe Natalia Intotero, pentru că suntem prieteni, colaborăm bine de ani buni. E brădeancă de-a noastră şi votez cu ea la alegerile europarlamentare”, a spus primarul Călin Dud.
La rândul său, primarul liberal al comunei Lunca Cernii de Jos, Liviţuc Lupulescu (foto mijloc), susţine că s-a săturat să se bată cu morile de vânt. „Susţin candidaţii PSD la alegerile europarlamentare. M-am săturat de liberalismul celor din PNL. Nu m-au ajutat cu nimic. Să-şi susţină ei candidaţii liberali. Nu mai pot şi nu mai vreau să votez candidaţii PNL. Las lumea să voteze cu cine vrea, probabil cu PSD. Nu mai cred în PNL. Lunca Cernii a fost dintotdeauna un fief al social-democraţilor”, a afirmat Liviţuc Lupulescu, primarul din Lunca Cernii de Jos.
Şi, ultimul, dar nu cel din urmă, primarul liberal din Băniţa, Ioan Marc (foto dreapta), a decis să susţină candidaţii social-democraţi, la alegerile de duminică, 26 mai 2019. „În urma discuţiilor cu cetăţenii din comună, am hotărât să votăm cu cei care ne-au ajutat, care au sprijinit comuna Băniţa. Şi aceştia sunt cei de la PSD. De-a lungul timpului, cei din PSD ne-au ajutat“, a spus Ioan Marc, primarul din Băniţa.

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Deva spune:

  Comportament tipic de oameni fără coloana vertebrala și demnitate. Șobolanii părăsesc primii corabia.

 2. Pantea Ion spune:

  Vrajeli de doi bani, sunt lucraturile tractoristului. Nu puneti botul la vrajeala lor ieftina.

 3. Laie de la scularie spune:

  Treaba cu gunoaiele astea e cam asa: unul e incompatibil declarat de ANI, unul are dosare penale pe fraude prin APIA, iar unuia i-a angajat nistor nevasta si amanta! Unde sa se duca si ei, saracii?? La PSD, partidul gunoaielor penale!

 4. florin spune:

  pai daca se scufunda corabia, ce sa faca ,sa stea sa se inece cu toti ,scapa cine poate

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ziua Copilului, marcată la Băiţa

Primarul comunei Băiţa, Damian Diniş (foto), vrea să continue seria evenimentelor dedicate comunităţii, luând în calcul o manifestare-concurs, organizată cu...

Zam: proiectul pentru apă şi canalizare, „în cărţi“ pentru 2019

Poziţionarea satelor aparţinătoare comunei Zam, suprafaţa întinsă pe care se desfăşoară, contrar numărului mic de locuitori, toate acestea atârnă greu...

S-a semnat contractul de proiectare pentru modernizarea Culoarului Mureş Nord

Ieri, la Consiliul Judeţean Hunedoara, a fost semnat contractul de proiectare pentru obiectivul Modernizare Culoar Trafic Mureş Nord: DN7 (Gelmar)...

Închide