Alte sensuri unice în Deva

21 aprilie 2015 | 1 Comentariu | Publicat in: Stiri

03 sens unicPoliţia Locală Deva, în urma mai multor sesizări din partea cetăţenilor, va propune înmulţirea străzilor cu sens unic din municipiu. Astfel, pe lângă cele deja existente, propunerile sunt următoarele: strada Scărişoara, Aleea Armatei şi Aleea Viitorului. Poliţiştii consideră că semnele de circulaţie cu sens unic sunt absolut necesare în aceste zone din cauza şcolilor care funcţionează   în două dintre cele trei zone. Acum, totul rămâne în mâna consiliului local, care trebuie să aprobe amplasarea indicatoarelor. (O. Mihnea)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. maricel spune:

    Cred ca treaba asta ar trebui facuta de cineva sau ceva competent,nu doar la cererea cetatenilor.Facute cum trebuie si unde trebuie aceste sensuri unice ar fluidiza ciculatia rutiera. Din pacate noi avem niste prosti care, in afara de a pune tot felul de obstacole in trafic,ultima inventie sunt mogaldetele alea de-ti rupi masina in ele,nu cred ca stiu ce fac.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Poliţia Locală este cu ochii pe cei care vandalizează locurile de joacă

Deşi Primăria municipiului Deva a investit sume importante de bani pentru amenajarea mai multor spaţii de joacă pentru copii, se...

Lăcomia a lăsat-o fără pensie

N-a jucat şi nici nu s-a înscris la vreun concurs, însă când a fost sunată şi i s-a spus că...

Simota va executa cei doi ani de închisoare

Ieri, magistraţii de la Curtea de Apel Alba au respins apelul formulat de Alin Simota (foto) la sentinţa dată de...

Închide