Alte probleme pentru familia bărbatului bătut de poliţişti

„Ai dreptul să mori!”, a susţinut Costel Stroe (foto) că i-au spus cei doi poliţişti din Uricani, care l-au bătut cu bestialitate la începutul lunii august.
Stroe a fost dus cu forţa la un spital de psihiatrie, iar la scurt timp, tatăl lui a fost bătut în faţa blocului în care locuieşte, susţine soţia acestuia. Poliţiştii spun că lucrurile stau exact invers şi că tatăl lui Stroe a agresat un vecin care depusese plângere împotriva fiului său.
Un nou scandal a izbucnit în cazul bărbatului care susţine că a fost desfigurat de doi poliţişti din Uricani. Tatăl acestuia s-a ales cu plângere penală pentru că ar fi lovit un vecin care l-a reclamat la Poliţia Uricani pe fiul său. „A fost înregistrată o plângere în care un vecin susţine că a fost ameninţat şi bătut de tatăl lui Stroe”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara. Familia protestatarului spune că lucrurile stau exact invers. Bătrânul, grav bolnav, a fost luat la bătaie de un vecin de bloc, revoltat că a fost chemat la Poliţia Uricani şi chestionat în legătură cu fiul acestuia.
„Noi am plecat după copil, să-l aducem acasă de la spitalul unde a fost dus cu forţa de poliţişti. M-a sunat bărbatul meu, care era cu nepoţica în faţa blocului. Mi-a spus că l-au luat la bătaie. I-au spart nasul şi i-au reproşat că ei nu au chef să meargă la poliţie. Ne-au zis să plecăm toată familia, dacă avem probleme cu poliţiştii, pentru că ei nu au chef să aibă. Acum ce să facem, să plecăm din ţară cum l-au ameninţat pe fiul meu după ce l-au bătut? O perioadă am stat la Vâlcea, la rude, dar aici, în Uricani, e casa noastră”, a declarat mama tânărului.
Corecţia încasată de Costel Stroe chiar în sediul Poliţiei Uricani l-a dus direct pe patul de spital. Agresiunea nu poate fi justificată în niciun fel, după cum au încercat diferiţi reprezentanţi ai Poliţiei Uricani, chiar dacă Stroe nu este chiar un cetăţean model. Conducerea IPJ Hunedoara a dispus o anchetă internă în cazul celor doi poliţişti, pentru a se stabili dacă se fac vinovaţi de acuzaţiile bărbatului, iar cazul este cercetat şi de procurorii Parchetului Alba. (M. Gânju)

2 comentarii la „Alte probleme pentru familia bărbatului bătut de poliţişti

  • 24 august 2012 la 6:46
    Permalink

    E greu sa traiesti cu frica ca cei care reprezinta statul te ameninta ca vei fi un om mort in viitor ,este o problema grava ,dar cine sa ia masuri daca iei sunt statul ?

  • 27 august 2012 la 21:34
    Permalink

    asta e Romania, astea sunt militieni platiti din bani nostri

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare