Alina Gorghiu: „Primarii migratori“ îşi vor pierde mandatele!

23 decembrie 2014 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

 05 alina Oana Mihnea

În conferinţa de presă, de ieri, de la sediul PNL, s-a pus în discuţie legea migrării aleşilor locali şi consecinţele care rezultă din declararea acesteia ca neconstituţională.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu (foto), a declarat că Partidul Social Democrat a elaborat mai multe legi neconstituţionale şi le-a trecut cu forţa prin Parlament. Una din aceste legi, declarată de Curtea Constituţională  ca fiind neconstituţională, este aceea a migrării aleşilor locali. Se mai aşteaptă doar motivarea CC pentru ca ea să fie anulată în Parlament. În consecinţă, potrivit liderului PNL amintit, peste 500 de primari din ţară îşi vor pierde mandatele din pricina încăpăţânării PSD de a câştiga alegerile, folosindu-se de legi neconstituţionale.
Întrebată ce părere are despre faptul că şi primarul Devei se află în această situaţie, deoarece a trecut în urmă cu trei luni de la PC la PNL, Alina Gorghiu a răspuns: „Din punctul meu de vedere, orice fel de ales care a făcut pasul de la un partid la altul, pe baza unei legi care este declarată neconstituţională, îşi va pierde mandatul. Aş vrea ca interpretarea mea să fie nuanţată de la caz la caz, însă legea este una iar efectele sunt aceleaşi. Dacă PNL a susţinut un lucru foarte clar, acela se va regăsi în măsurile pe care le vom lua“.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Moise Nicoară spune:

    Felicitari Alina Gorghiu !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tarifele la apã-canal majorate şi în Hunedoara

După o şedinţă cu scântei a Consiliului local, care a durat mai mult de patru ore, reprezentantul Asociaţiei de Dezvoltare...

Moloţ a renunţat, doar verbal, la toate funcţiile politice

Ieri, proaspătul preşedinte al PNL, Alina Gorghiu, şi copreşedinte al noului PNL, împreună cu secretarul general al partidului, Marian Petrache,...

Sezon afectat de accidentări

Bilanţul vicecampioanei României la baschet masculin, CSM U Oradea, la sfârşit de an 2014, nu este cel mai bun, din...

Închide