Alin Suciu, numit director al Serviciului Public Administrare Cetate Deva

02-suciuServiciul nou-înfiinţat de Primăria Deva care se va ocupa de administrarea Cetăţii Deva va fi condus de Alin Suciu (foto), în prezent acesta fiind consilier al primarului Mircia Muntean.

„Am fost numit director al Serviciului Public Administrare Cetate Deva prin dispoziţia primarului, pentru o perioadă de maximum şase luni, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de conducere. Voi demisiona din postul de consilier al primarului. Mâine (n. r. 1 noiembrie) vom avea o şedinţă la care vom stabili câţi angajaţi vom transfera de la alte servicii din primărie şi pentru câte posturi vor trebui făcute angajări. Organigrama este compusă din 13 posturi pentru absolvenţi de studii superioare şi 16 pentru muncitori calificaţi şi necalificaţi”, a afirmat Alin Suciu. Acesta a mai precizat că este absolvent de studii superioare în domeniul ingineriei şi are brevet în turism.
Serviciul Public Administrare Cetate Deva a fost înfiinţat în septembrie printr-o hotărâre a Consiliului local. Pe lângă administrarea monumentului istoric, serviciul va avea în responsabilitate Centrul de Informare Turistică şi telecabina. (N. Bumbac)

4 comentarii la „Alin Suciu, numit director al Serviciului Public Administrare Cetate Deva

 • 1 noiembrie 2016 la 1:03
  Permalink

  Doamne câta incompetenta, i-ați dat cetatea celui mai bețiv om din Deva . Asta e mircia. Ati votat penali , acuma luați si duceți.

 • 1 noiembrie 2016 la 8:50
  Permalink

  Jaleeeee. Deva chiar nu vezi ce ți se întâmplă

 • 1 noiembrie 2016 la 12:55
  Permalink

  Un hot si un betivan. Ca si Mircia Muntean.

 • 1 noiembrie 2016 la 23:28
  Permalink

  Domnule primar,
  V-ati pierdut mințile complet?!?!
  Un looser, un bețivi,un neom, un gropar de firme il aduceti linga dumneavoastră?
  Suciu sa conducă Cetatea DEVEI?! Va Bateți joc de singura perla de turism care poate învia orașul.
  Suciu a falimentat firme. A fost zdreanta crimelor din DEva. a dat tzepe de milioane de Euro la bănci.
  Nu va e Rușine? Nu mai aveti oameni de satisfăcut in partid? Pe linga viceprimarul bețivii Mos care e inofensiv, mai puneți acum un looser?! Pe linga viceprimarul Măres ROM care conduce primaria in locul dumneavoastră ca penun hotel mai puneți unu cu care sa tragă pe nas si pe git?!?!
  Păcat de votul ce vi l-am dat !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare