Alin Suciu a fost uns consilier al primarului Devei

05 alin suciuFost viceprimar al Devei, în perioada primului mandat al lui Mircia Muntean la cârma municipiului reşedinţă de judeţ, Alin Suciu (foto) a revenit în administraţia publică locală a municipiului pe un post de consilier personal al primarului.

Acesta îl va consilia pe edilul Devei, Mircia Muntean, aşa cum susţine el, pe probleme tehnice. „Din 1 august am fost angajat în calitate de consilier personal al primarului municipiului Deva. Postul este interimar. Îl voi consilia pe primarul Devei pe probleme tehnice. Voi urmări activitatea serviciilor din cadrul primăriei şi voi informa primarul despre problemele care apar. Am fost ales pentru acest post deoarece am experienţă în administraţie”, a declarat noul consilier al edilului Devei.
Alin Suciu a fost viceprimar între anii 1996 şi 2000, perioadă în care Mircia Muntean se afla la primul mandat de primar al Devei. Cunoscut ca om de afaceri, Suciu a fost în trecut membru în Partidul Democrat, acum fiind preşedinte executiv al PSRO Hunedoara, partid pe listele căruia a candidat la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Judeţean Hunedoara. (N. Bumbac)

6 comentarii la „Alin Suciu a fost uns consilier al primarului Devei

 • 9 august 2016 la 23:25
  Permalink

  un hot si tepar consiliaza un puscarias

 • 10 august 2016 la 8:32
  Permalink

  Betivanii penali fac echipa. Bravo Deveni aveti ce meritati!

 • 10 august 2016 la 12:33
  Permalink

  ce gasca de hoti,curvari si betivi ordinari ne am tras in fruntea orasului

 • 10 august 2016 la 13:58
  Permalink

  PCR-pile,cunostiinte,relatii.asta e Deva,care nu arata deloc ca un oraș modern.

 • 10 august 2016 la 15:15
  Permalink

  Sunteti culmea, trebuia sa-l puna si pe asta ceva, doar a muncit in campanie. Mai sunt cativa care trebuiesc „unsi” in diverse functii si gata, treaba o sa mearga ca pe roate ! 🙁

 • 12 august 2016 la 15:07
  Permalink

  Asta il poate consilia cum sa se tina mai tare la bautura !!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare