Politica si administratie

Aleşii USL boicotează, din nou, şedinţele CL Deva

Nici ieri, Consiliul Local Deva nu a reuşit să aprobe proiectele de hotărâri privind pachetele pentru nevoiaşi sau repartizarea terenurilor destinate tinerilor pentru construcţia de case. Asta, deoarece aleşii USL nu au catadicsit, din nou, să se prezinte la şedinţă. Poate şi pentru că, la întrunirea precedentă, au reuşit să-şi voteze noii viceprimari, unul de la PNL şi celălalt de la PSD, astfel încât, problemele cetăţenilor nu înseamnă pentru aceştia mare lucru, ca să şi vină să voteze.

În aceste condiţii, este pentru a treia oară, când se încearcă să se ajungă la o concluzie în legătură cu acordarea de pachete familiilor nevoiaşe şi să se repartizeze terenurile pentru tineri. Vasile Ţonea, liderul grupului PSD din Consiliul Local Deva, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că „i-am solicitat primarului să convoace o şedinţă ordinară, ca să ne prezentăm şi noi, dar el a refuzat acest lucru până acum. Nu ne-am dus la întrunire din cauza asta”. Aşa stând lucrurile, nu ştim care este legătura dintre felul şedinţei şi proiectele de hotărâre, care aşteaptă de luni de zile votul aleşilor deveni. (S. Popa)

3 comentarii la „Aleşii USL boicotează, din nou, şedinţele CL Deva

  • La „Circul de stat Deva”(Consiliul Local), sloganul este acelasi:”Treaba….,leafa merge, noi cu drag muncim” !!!
    Si noi devenii, asteptam cu nerabdare alegerile…Poate mai schimbam ceva…!!!

  • Daca primaru nu isi face treaba, ar trebui din respect pt cetateni ca sa isi deie demisia si sa lase pe altcineva la conducere ca sa faca ceva pt cetateni din deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura