Aleşii deveni lipsesc pe capete la şedinţe

Sorina Popa

Ieri, deşi şedinţa Consiliului Local Deva a fost convocată de viceprimarul PSD Ovidiu Moş (foto), aleşii locali nu au catadicsit să se prezinte la întrunire, decât în număr foarte mic. Din cei 21 de consilieri deveni, ieri, au venit doar şapte, motiv pentru care şedinţa s-a anulat din lipsă de cvorum.
Asta, deşi pe ordinea de zi erau puncte importante, care aşteptau un răspuns al aleşilor din reşedinţa de judeţ. Când primarul Mircia Muntean convoca întrunirile CL Deva, aleşii din Opoziţie nu se prezentau la datorie, fiind în permanenţă într-un război politic cu edilul şef. Dar, ieri, un membru al USL a solicitat să fie organizată şedinţa, pentru a fi votate proiecte importante. În aceste condiţii, cine să-i mai înţeleagă pe chiulangiii din CL Deva?
„Am avut câteva proiecte de hotărâri, care aşteaptă să fie votate. Este vorba de măsurile pe care trebuie să le adopte Consiliul Local, în vederea vânzării locuinţelor pentru tineri, aprobarea Planului de acţiune de interes local pentru acest an, care se va realiza cu persoanele beneficiere de ajutor social sau stabilirea noilor denumiri ale unităţilor de învăţământ preuniversitar şi desemnarea reprezentanţilor în consiliile de administraţie ale acestor şcoli”, a declarat Ovidiu Moş, viceprimar al municipiului Deva.

2 comentarii la „Aleşii deveni lipsesc pe capete la şedinţe

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.