Politica si administratie

Ales liderul studenţilor liberali din judeţ

Nicolle Ebner

De ieri, Rareş Magheru (foto) este preşedintele Clubului Judeţean al Studenţilor Liberali (CJSL) Hunedoara. La conferinţa judeţeană de alegeri au participat în jur de 100 de delegaţi.

Clubul Studenţilor Liberali reprezintă o etapă suplimentară de formare şi pregătire a viitorilor politicieni. Obiectivul principal al CSL din judeţul Hunedoara este de a atrage cât mai multe persoane cu studii superioare către PNL, spre o responsabilizare la vot.

Pe urmele tatălui

Rareş Magheru calcă pe urmele tatălui său, dr. Dan Magheru. La 23 de ani, el conduce o structură politică judeţeană-după ce ieri, a fost ales preşedinte al CJSL Hunedoara-, este activ politic din decembrie 2004, şi a fost ales şi membru în Biroul Naţional de conducere a Studenţilor Liberali. Este student la Facultatea de Medicină-Farmacie şi Medicină Dentară-Arad, anul VI, la medicină dentară, membru în Senatul Universităţii Vasile Goldiş. Pentru Rareş Magheru, noua funcţie înseamnă „o oportunitate pentru a mă face şi mai remarcat pe plan politic. Urmează ca, împreună cu cei 11 membri ai Biroului judeţean al CSL Hunedoara, până săptămâna viitoare, să elaborăm un calendar de activităţi pentru toate cele trei cluburi studenţeşti din judeţ, activităţi ce vor fi propuse şi la nivel naţional”, a declarat preşedintele CJSL Hunedoara. Alături de Rareş Magheru, vicepreşedinţi au fost aleşi Cristina Constantin, Cosmin Pîrjol, Eugen Robert Lukacs.

One thought on “Ales liderul studenţilor liberali din judeţ

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura