Aleargă după puncte

10 septembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

11 x 2 mihai campeanu

Ciprian Marinuţ

Pilotul brădean Mihai Câmpeanu, ocupantul locului patru în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă după opt etape, are ca obiectiv clasarea pe podium în etapele a IX-a şi a X-a ale competiţiei care se va desfăşura în week-end, la Rânca (Gorj).

Şi-a resetat bolidul
Abandonul din prima etapă a raliului de VTM de la Straja l-a determinat pe Mihai Câmpeanu să facă o revizie completă a bolidului său, Mitshubishi Evo 6. Pilotul brădean vrea să fie sigur că situaţia nu se va repeta şi la a cincea dublă de coastă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, Cupa Gorjului, programată în week-end la Rânca. „Am înlocuit axul din cutia de viteze, care a cedat la Straja şi în plus, am refăcut setările maşinii. Vreau să punctez în ambele etape de la Rânca, pentru a mă menţine pe podium în clasamentul general la grupa A5”, a spus Câmpeanu.

Cel mai lung traseu
Traseul configurat pentru cele două etape gorjene din Cupa Gorjului este cel mai lung din campionatul intern de viteză în coastă al actualului sezon competiţional, cumulând cinci kilometri de asfalt cu 12 viraje de dreapta şi 13 de stânga, pe un drum în urcare, cu o diferenţă de nivel de 342 de metri şi cu o rampă maximă de 12 la sută. „E un traseu de viteză şi agilitate, care mi se potriveşte mănuşă. Mă avantajează, pentru că solicită mai mult îndemânarea pilotului decât forţa maşinii”, a spus brădeanul. Cupa Gorjului se va desfăşura, atât în etapa de vineri, cât şi în cea de duminică, pe porţiunea de drum cuprinsă între km 16 şi km 23 de pe DN67C, de la Novaci spre Rânca. În etapa de mâine şi-au anunţat deja participarea peste 35 de piloţi, printre care Titi Aur, Daniel Onoriu, Silviu Dumitrescu şi Lucian Hora. Următoarele două etape ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2009 sunt programate în perioada 2-4 octombrie, la Reşiţa.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Luţu şi Pârvu, în lotul pentru Mioveni

Fostul jucător al Universităţii Craiova, Ionuţ Luţu (foto), a semnat un contract pe o perioadă de doi ani cu Jiul...

Derby judeţean, fără spectatori

Partida dintre FC Deva (fostă FC CIP) şi Olimpic Simeria, din etapa a II-a a Ligii I de futsal, care...

Bulina neagra

Cristi Matei, Olimpic Simeria Pentru că a încasat al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat la scorul de 2-2,...

Închide