Alarmă falsă în cazul fetei dispărute în Retezat

28 august 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Copy of 03 daliana-radoiNatalia Bumbac

Informaţia care a fost lansată ieri, precum că Daliana Rădoi (foto), fata dispărută în urmă cu 10 zile în Retezat, ar fi fost văzută de un cetăţean într-un autocar care circula prin Cluj-Napoca, nu se adevereşte din păcate.
Contactată de  ziarul nostru, agentul Laura Bradu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, ne-a declarat: „S-au făcut verificările necesare în urma apelului primit de la persoana din Cluj, dar ipoteza nu s-a confirmat. Era vorba de o altă tânără, care nici nu avea semnalmentele minorei dispărute. Alte sesizări de acest gen nu am mai primit, iar căutările continuă şi în momentul de faţă.”
Sunt 10 zile de la dispariţia minorei, iar căutările nu au adus nici un rezultat. Fata a fost dată în urmărire naţională, iar la nivelul judeţului Hunedoara, a fost căutată şi în gaură de şarpe. Au fost concentrate forţe impresionante pentru a da de urma fetei, iar până în prezent nici un indiciu sigur care ar putea duce la găsirea ei nu a apărut.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Consilierii locali hunedoreni votează după interese şi… în familie

În Consiliul Local Hunedoara nu ştii niciodată dacă aleşii muncesc doar aşa, să mai treacă o şedinţă şi să vină...

Liderii judeţeni ai ACL susţin că sunt asaltaţi de aleşi locali, care vor să sară în barca lor. Vrabia mălai visează şi Moloţ consilieri noi

Liderii PNL şi PDL din judeţ au declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că imediat ce s-a aprobat Ordonanţa de...

Orăştie: vizită egipteană pentru uleiuri româneşti

Zilele trecute, Secretarul I al Ambasadei Egiptului la Bucureşti, Hatem Yousri Hosni, a efectuat o vizită în judeţul Hunedoara. Cu...

Închide