AJF Hunedoara şi-a stabilit noile comisii

12 februarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Noua conducere aleasă a Asociaţiei Judeţene de Fotbal a organizat vineri după masă primul Comitet Executiv, după Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri. Au fost făcute modificări importante în cadrul comisiilor din cadrul AJF s-au stabilit date pentru următoarele activităţi ale comitetului executiv.
Astfel, Sorin Ciotlăuş a rămas în funcţia de secretar general, ca urmare a votului membrilor comitetului executiv. El completează echipa de conducere a asociaţiei alături de noi aleşii în funcţii: preşedinte Cristian Petrean, vicepreşedinţii Cristian Coroescu şi Cristian Gâţ, precum şi reprezentanţii de la Ligile IV şi V şi de la copii şi juniori, aceştia fiind, Eugen Duma, Eugen Băiconi şi Florin Bulgaru.
Adrian Radu îşi păstrează şi pe viitor funcţia deţinută, aceea de preşedinte al Comisiei de competiţii, calitatea activităţii sale fiind apreciată de toţi membrii comitetului executiv. Reputatul arbitru internaţional Grigore Macavei a decis să îşi depună mandatul şi să se retragă, după o activitate de 25 de ani, din calitatea de preşedinte al Comisiei judeţene de arbitri. Acest lucru, spune domnia sa, din motive de sănătate, dar şi de vârstă. De altfel, noul preşedinte al AJF Hunedoara, Cristian Petrean, a declarat în şedinţă: „Îi mulţumesc lui Grigore Macavei, pentru activitatea pe care a depus-o. Ne-a ajutat foarte mult cu experienţa sa, dar dânsul a hotărât, din motive de vârstă, să se retragă, decizie pe care o respectăm, dar o şi regretăm, însă, sunt convins, va fi alături de noi şi în viitor”.
Din aceleaşi motive a decis să se retragă din funcţia de preşedinte al Comisiei de Disciplină, şi Cornel Mihăescu, om cu mare experienţă care a fost mereu alături de Mircea Sârbu şi colegii acestuia din vechea structură de conducere a AJF în rezolvarea multor situaţii litigioase. Acestuia, ca şi foştilor vicepreşedinţi Damian Diniş şi Vasile Scurtu, precum şi celui care a reprezentat Liga a IV-a în CEx, Mircea Glava, le-au fost aduse mulţumiri pentru activitatea depusă.
Noul preşedinte al Comisiei de Arbitri va fi Cosmin Danciu, fost arbitru cu o bună activitate profesională. În fruntea Comisiei de Disciplină a trecut Lucian Jorza, vicepreşedinte este Petru Luca, iar membru rămâne Florin Călugăriţa, secretar fiind, fără drept de vot, Adrian Radu. Comisia pentru Statutul Jucătorului va fi compusă din Aurelian Băleanu (preşedinte), Daniel Stroia (vicepreşedinte) şi Gheorghe Pantelimon (membru). Eugen Duma este reprezentant al Ligii a IV-a în CEx, Eugen Băiconi pentru Liga a V-a, iar la copii şi juniori a fost desemnat Florin Bulgaru, trezorier a fost numită Alina Bălan, iar Comisia de cenzori este formată din Amalia Cătană (preşedintă), Bogdan Grecu şi Lavinia Neag (membri). S-a decis înfiinţarea Departamentului metodic de formare, care va fi coordonat de fostul internaţional Ioan Petcu şi de reputatul antrenor Marius Sîrbu.
Următoarea întâlnire ordinară a Comitetului Executiv al AJF Hunedoara va avea loc în 14 martie, când se va stabili unde se va desfăşura Adunarea Generală Ordinară, data propusă fiind cea de 20 aprilie, ocazie cu care i se va decerna, post-mortem, lui Mircea Sîrbu, titlul de preşedinte de onoare al AJF Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Drept la replică

Referitor la afirmaţiile din articolul „Cheltuieli aberante, achiziţii şi plăţi nejustificate”, publicat în ediţia de joi, 8 februarie, a cotidianului...

Ce crede deputatul PSD Sorin Marica despre legea salarizării unitare

Aplicarea Legii salarizării unitare generează o serie întreagă de nemulţumiri şi discuţii în contradictoriu. În acest context, Sorin Marica (foto),...

Auditul făcut de Consiliul Judeţean la Spitalul din Deva (III): Haos în contabilitate: facturi înregistrate după ani de zile de la depunere

În contabilitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva s-a descoperit un adevărat haos. Mai multe facturi emise au fost înregistrate...

Închide