Actualitate

Agresorii pădurarului din Brad rămân în arest

Maximilian Gânju

Doi dintre cei patru inculpaţi în dosarul fur­tului de lemn din zona Brad, unde un pădurar a fost agresat, rămân în spatele gratiilor. Alţi doi sunt în arest la domiciliu.
Judecătoria Brad a prelungit mandatele de arestare preventivă pentru Ionel Chiriţă-Vic­to­raş şi Florin Nicodin Stanciu, cei doi fiind tri­mişi în judecată pentru infracţiunile de ultraj şi tâlhărie, totodată respingând cererile aces­tora de înlocuire a măsurii arestării pre­ven­tive, cu o măsură mai puţin restrictivă. Solu­ţia instanţei din municipiul Brad a fost men­ţinută şi de judecătorii Tribunalului Hu­ne­doa­ra. Mariana-Aurelia Putuca a scăpat din Cen­trul de Deţinere şi Arest Preventiv Deva, după ce judecătorii au decis să o plaseze în arest la domiciliu. Tot în arest la domiciliu se află şi Maria Otilia Faur, ambele fiind inculpate în acelaşi dosar penal.
Reamintim că cei patru inculpaţi au atacat un pădurar aflat în verificare pe raza lo­ca­lităţii Bulzeştii de Jos. Aceştia transportau ma­terial lemnos cu un atelaj şi când au fost întrebaţi de provenienţa lemnului, au devenit re­cal­ci­tranţi şi l-au agresat. Un adolescent de 16 ani aflat cu suspecţii a scăpat de urmă­rirea pe­nală. Poliţiştii i-au luat pe atacatori de acasă în urma unor deschideri făcute de mascaţii IPJ. Cazul a atras atenţia Federaţiei Sindi­ca­telor Silva care a solicitat sprijinul Procu­ro­ru­lui General al României pentru mo­ni­to­rizarea actelor de cercetare şi urmărire pe­nală ce se efectuează în aceste cazuri de agresiune în­dreptată împotriva personalului silvic.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura