Agenţia Allianz Ţiriac din Petroşani, spartă de două ori, în două săptămâni

Sorina Popa

Cu siguranţă, salariaţii de la Agenţia Allianz Ţiriac din Petroşani sunt urmăriţi de ghinion. Hoţii au reuşit să spargă sediul agenţiei de două ori, în două săptămâni. Potrivit directorului Sucursalei Hunedoara a Allianz Ţiriac, marius Barabaş, se pare că spărgătorii au fost în număr de trei. Ei au procedat la fel, în ambele rânduri, reuşind să fure mai multe obiecte din sediul filialei companiei de asigurări. Prima spargere s-a produs în noaptea de 23 spre 24 august, iar cea de-a doua, în noaptea trecută.

Trei hoţi foarte rapizi
Tot Marius Barabaş mai spune că după fiecare spargere, dată de probabil aceiaşi hoţi, nimeni dintre oamenii legii nu a observat nimic, salariaţii anunţând, când au venit la serviciu, că din incinta instituţiei, s-au furat mai multe bunuri. Asta, deşi sediul respectiv se află chiar în centrul municipiului Petroşani, lângă primărie. „Prima spargere a fost dată în urmă cu două săptămâni. Hoţii au folosit o rangă, au spart uşa din faţă, nu au intrat prin cea din spate. A doua oară, tot aşa au operat, nu s-au sfiit de nimic, au pătruns şi au furat în 30 de secunde, s-au mişcat extrem de rapid. S-a declanşat sistemul de alarmă, dar nimeni nu s-a sesizat, salariaţii au văzut ce s-a petrecut când au venit la serviciu”, a declarat Barabaş pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. De acolo s-au sustras aparate foto, laptop-uri, bani.
Comisarul şef Liviu Dumitru, şeful IPJ Hunedoara, a declarat că în acest caz „există un cerc de bănuiţi”. De asemenea, şeful poliţiştilor hunedoreni a mai precizat că „a acordat consultanţă celor de la compania de asigurări, în ceea ce priveşte sistemul de siguranţă, pentru a reuşi să şi-l întărească”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal weekend

Ligii a III-a, Seria a V-a, etapa a II-a, vineri, 7 septembrie, ora 17.00: FC Zalău - Şoimii Pâncota; Jiul

Terorizaţi de boschetari

Debandadă totală pe o stradă din municipiul Deva, unde boschetarii trăiesc după propriile legi. Nu o dată s-a întâmplat ca...

Audienţa bate prietenia

Amicalul de lux pe care FC Hunedoara trebuia să-l dispute azi, pe terenul campioanei României, CFR Cluj, în baza relaţiei...

Închide