ActualitateFlash

Afişe cu „parlamentarii chiulangii” şi la Deva

Sorina Popa
Carmen Cosman

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, vineri, că PDL va distribui în colegiile parlamentarilor opoziţiei, afişe cu pozele acestora şi mesajele „El este unul dintre chiulangii!“, „Ei fac grevă de lux pe banii tăi!“, într-o acţiune de „informare corectă a opiniei publice“ în legătură cu greva opoziţiei.
„Am tipărit suficient de multe ca să afle toţi cei care i-au ales în colegii. În general, le distribuim în colegiile din care fac parte, ca să ştie electoratul că aceia pe care i-au ales să-i reprezinte în Parlament sunt la chiul. În toată ţara vor fi distribuite, fiindcă toţi chiulesc. Poate că, în felul acesta, se vor întoarce la lucru, deoarece este inadmisibil să se folosească un asemenea protest“, a spus Oltean.

„Au făcut afişele din banii furaţi prin firmele lor”
În noaptea de sâmbătă, spre duminică, şi-au făcut apariţia şi la Deva asemenea afişe cu pozele senatorilor şi deputaţilor din USL, care reprezintă în Parlament colegiile din judeţul Hunedoara. Astfel, se pot citi afişe pe care, pe lângă numele parlamentarilor USL, mai scrie că ei „cheltuie lunar, 1,4 milioane de euro din banii noştri”. Unele dintre afişe au fost deja de ieri „atacate”, în sensul că au fost distruse parţial.
“Cei de la Putere dovedesc, astfel, că sunt vinovaţi pentru greva Opoziţiei. Noi am făcut tot posibilul, dar ei vor să fure în continuare cum doresc în Parlament şi să-şi treacă legile lor, care sunt împotriva poporului român. Puterea a făcut aceste afişe din banii furaţi prin firmele lor, din sumele publice. Principala lor preocupare ar fi trebuit să fie să ne întoarcem noi, cei din Opoziţie, în Parlament. Însă, se pare că sunt preocupaţi doar de a fura poporul român. Aşa că, am decis să-i lăsăm în pace. Puterea nu respectă în Parlament regulamentele de funcţionare a celor două Camere, măcar. Ca atare, nu putem fi părtaşi la nenorocirile făcute românilor de către cei de la Putere. În loc să o demită pe Roberta Anastase, care a furat voturi în Camera Deputaţilor, fac afişe cu parlamentarii Opoziţiei”, a declarat deputatul PSD, Laurenţiu Nistor.

„Se manipulează opinia publică”
„Consider că este o treabă neserioasă şi se încearcă o dezinformare a opiniei publice. Chiar ei lipsesc de la şedinţe, dar încearcă să spună că nu se pot face anumite lucruri, din cauză că noi nu suntem la vot. Este o încercare de manipulare a opiniei publice”, a declarat Cristian Resmeriţă, deputat PSD. „Nu pot să comentez demersul PDL. Am spus de mai multe ori care sunt motivele care au stat la baza declanşării acestui demers şi nu ne vom întoarce până când nu vor fi rezolvate cele patru solicitări ale noastre. Noi am parcurs toate etapele premergătoare şi ne-am zbătut să nu se ajungă aici. Oricum, cele cinci milioane de euro, cât am înţeles că a costat această campanie de publicitate, ar fi putut să fie mult mai bine cheltuite în alte scopuri”, a afirmat Bogdan Ţîmpău, deputat PNL.

4 comentarii la „Afişe cu „parlamentarii chiulangii” şi la Deva

  • Eu propun opozitiei sa puna afise cu PDL-istii, UDMR-istii, UNPR-istii si minoritati care au taiat salarii, pensii, alocatii si indemnizatii pentru copii, ajutoare de somaj, care au inchis scoli si spitale, care sunt partasi la fraudarea Legii pensiilor, la asumarea a vreo 14-15 legi printre care si Codul muncii care permite concedierea rapida a celor incomozi, etc.

  • AU DE LA CINE SA IA EXEMPLU ,SEFUL PNL ,CRIN ANTONESCU CHIULANGIUL SEF CARE CHIULESTE DIN 2008 PE BANII NOSTRI CARE PLATIM TAXE SI IMPOZITE ,RUSINE GUNOAIELOR,DE LA FURAT NU CHIULITI.

  • Cine-i hot,striga si arata spre altul uite hotul !Asa face si usl !
    Niste derbedei politici care pun interesul lor mai presus de interesul cetateanului !

  • bai fratilor voi ori sunteti portocacalii ori aveti ceva la cap. voi stiti motivul pentru care nu mai merg in parlament? oricum nimicurile astea portocacalii si sclavii lor unpr-isti impreuna cu spoliatorii din udmr si minoritati NU ii lasa sa isi faca treaba pentru ca impun legea cu bocancul in gat daca mai stau putin portocacalii o sa ne vanda la reduceri ca sa mai faca ei un leu

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura