Afaceristul hunedorean Cornelius Silvan Toma, trimis în judecată pentru evaziune fiscală

8 august 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Omul de afaceri din municipiul Hunedoara Cornelius Silvan Toma (foto) a fost trimis în judecată la Tribunalul Hunedoara. Cauza a fost înregistrată în 7 august şi are ca obiect infracţiuni de evaziune fiscală. Sîcă Radu, Ioan Stănescu, Marcel Radu şi Lămîiţa Mihai sunt alţi patru inculpaţi în dosar, precum şi societăţile comerciale Casito Trans Impex SRL Bucureşti, Udarma SRL, Newage Metal SRL şi Dinamic Nicu Metal SRL, ultimele trei firme fiind în insolvenţă.

Cornelius Silvan Toma a fost în trecut finanţatorul echipei FC Hunedoara. În luna februarie 2012, hunedoreanul a fost vizat de o anchetă instrumentată de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinţi. Atunci, au fost organizate 30 de percheziţii la membrii unei grupări infracţionale organizate din mai multe judeţe, nouă fiind în municipiile Deva şi Hunedoara, acuzaţiile fiind de înşelăciune, spălare de bani şi evaziune fiscală. Patru hunedoreni, printre care şi Toma, au fost arestaţi preventiv de Curtea de Apel Craiova, acesta fiind eliberat din arest după aproximativ două luni. (N. Bumbac)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Luca ovidiu spune:

    Mai sti când te lăudai la mine ca ai făcut 10 milioane de € ? , si eu doar 3 milioane € ? Nu ai vrut sa dai parte la becali,Ponta,poliție , si sa fi sifon ! Acum de duci la pușcărie !!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 9.08.2018

Mihai Tomică, din municipiul Petroşani Pentru că, după ce a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare...

Bulina albă, 9.08.2018

Mircea Lac, profesor şi sculptor din Deva Pentru că a primit din partea Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, prin Comisia...

Gura lumii, 9.08.2018

Vorbesc gurile rele că o firmă care se ocupă cu paza e pe cale să se resusciteze, după ce omul...

Închide