Afacerile imobiliare, pe butuci

27 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

04 X 1 apartamente valea jiului

Dana Istudor

Tranzacţiile imobiliare din Valea Jiului stagnează atât datorită crizei economice, dar mai ales, pentru că proprietarii de bunuri imobile aşteaptă o majorare a preţurilor apartamentelor şi terenurilor. Creştere care ar urma să fie adusă de dezvoltarea turismului în zonă.
„Cei mai mulţi proprietari aşteaptă demararea proiectului de dezvoltare a domeniului schiabil, sperând că preţurile caselor sau terenurilor vor sălta binişor. Oricum, şi în prezent, preţurile sunt destul de piperate, pentru o zonă săracă, aşa cum este Valea Jiului“, a declarat directorul unei agenţii imobiliare.
În prezent, un apartament cu două camere, în Petroşani, este cotat la valori cuprinse între 500 de milioane şi 1,5 miliarde de lei vechi, în funcţie de zona în care este amplasat. În acelaşi timp, o casă cu curte, tot în municipiul Petroşani, poate atinge valoarea de 100.000 de euro. Pe de altă parte, dacă vânzările de locuinţe nu prea merg bine, în schimb, închirierea de garsoniere sau apartamente se transformă pe zi ce trece, într-o afacere tot mai bănoasă.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Episcopie la Deva

Ştiu şi eu, la fel ca mulţi dintre dumneavoastră, că Hunedoara – mă refer la judeţ – are din primăvară...

Omorât, dupã ce l-a lovit cu pumnul în faţã

Adriana Năstase Un bărbat din Vulcan a fost arestat, ieri, după ce l-a lovit cu pumnul în faţă pe un...

Acuzaţi de ucidere din culpă

Cei trei inculpaţi în dosarul accidentului colectiv de muncă produs la EM Petrila anul trecut, vor fi judecaţi pentru mai...

Închide