Adriana Almășan va fi numită oficial director al CCDH

25 aprilie 2015 | 9 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Educatie si cultura

adriana_nou     Profesoara Adriana Almășan (foto) urmează să fie numită oficial în funcția de director al Casei Corpului Didactic Hunedoara (CCDH), după ce a trecut de concursul pentru ocuparea funcției, organizat de Ministerul Educației și Cercetării Științifice din data de 22 aprilie. Aceasta a susținut probele la sediul ministerului și a condus instituția și în perioada anterioară promovării examenului.

”Cu toate că am beneficiat de experiența acumulată până în prezent în domeniul educației adulților, al organizării programelor de formare continuă pentru toate categoriile de personal din învățământul preuniversitar hunedorean, mărturisesc că am avut emoții la acest concurs. Spun aceasta pentru că, pe ansamblu, selecția pe baza dosarelor personale înaintate de către candidați ca și concursul în sine au fost exigente și riguroase. Acum, după ce am încheiat cu bine această etapă, urmează să mă concentrez pe transpunerea în practică a ofertei manageriale cu care m-am prezentat la concurs. Pentru a reuși în ceea ce mi-am propus ca manager, este de la sine înțeles că am nevoie de susținerea tuturor celor cu care colaborez – colegi din cadrul inspectoratului școlar sau din cadrul instituției, parteneri din școli sau din alte organizații”, a declarat profesoara Adriana Almășan. (N. Bumbac)

Comentarii (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Oros Livia spune:

  Felicitari!

 2. Moise Nicoara spune:

  Nu stiu daca e de bine sau de rau ce spun dar cam seamana cu Alina Bica.

 3. Observator spune:

  “am nevoie de susținerea tuturor celor cu care colaborez – colegi din cadrul inspectoratului școlar sau din cadrul instituției, parteneri din școli sau din alte organizații”.
  …. de partid.
  Ha Ha Ha

 4. Observator spune:

  “am beneficiat de experiența acumulată până în prezent în domeniul educației adulților”
  Serios ?
  Si filmele ??? unde sunt postate ????
  Ha Ha Ha

 5. dorian spune:

  Felicitari doamnei profesoare!
  Din pacate citind comentariile constat ca marlania e prezenta aproape peste tot in Romania. Orice articol din presa despre o persoana de sex feminin, nu conteaza ca este vorba de mari campioane,femei de succes in afaceri sau politica,este urmat inevitabil de mizerii gratuite, de vorbe rautacioase care se vor de “spirit”.
  Nu inteleg “asemanarea” cu Bica?
  P.S. Daca Adriana Almasan seamana cu cineva, atunci cu siguranta aduce foarte bine cu actrita Mary-Louise Parker.

 6. Ioana spune:

  Se pare ca in Romania secolului XXI nu prea se permite unei femei sa aiba succes fara sa existe comentarii rautacioase… Desigur, este intotdeauna mult mai usor sa critici, decat sa construiesti…! Felicitari doamnei director pentru promovarea examenului si pentru initiativele excelente pe care le are ca director al CCD! Am colaborat cu dumneaei si cu institutia pe care o reprezinta si am fost placut surprinsa de profesionalismul si competentele manageriale ale doamnei profesoare. Calitatea cursurilor si a parteneriatelor institutionale pe care le-a dezvoltat d-na Almasan prin CCD, spun, obiectiv, mult mai multe decat orice comentariu rautacios. Mult succes in activitate! Educatia are nevoie de oameni ca dumneavoastra!

 7. Diana spune:

  Felicitari! A fost un examen dificil prin promovarea caruia ati demonstrat ca meritati aceasta pozitie, cu atat mai mult cu cat la nivel national media de promovabilitate este relativ scazuta. Mult spor in activitate si cat mai multe reusite pentru invatamantul hunedorean.

 8. Maria spune:

  Felicitari d-nei director si la cat mai multe realizari profesionale! Merita toate aceste felicitari stiind cat de greu, riguros si corect a fost acest concurs organizat la minister. Totusi nu este o surpriza, avand in vedere ca o cunosc pe d-na director si stiu cat de profesionista este.
  Referitor la comentariile rautacioase de mai sus consider ca sunt facute dintr-o mare si profunda frustrare, rautate si neputinta de a realiza ceva prin propriile forte.

 9. Mirati-va cum traiti spune:

  Nu va mai mirati ca traiti ca-n grajd in Romania, ca la cum sariti sa pupati in dos, nici cotete nu meritati.
  Huooo postaci politici

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bursa locurilor de munca: 200 de hunedoreni au fost angajați pe loc

În 24 aprilie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara a organizat Bursa generală a locurilor de muncă, în 10...

CONDUCEREA JUDEȚULUI ÎI CHEAMĂ PE GUVERNANȚI LA DIALOG. Dorin Gligor, vicepreședinte al CJ Hunedoara: ”Decizia de divizare a CEH – un abuz din partea Guvernului”

       Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită de urgență ca o delegație guvernamentală să se deplaseze în județ,  pentru...

Hoți la locul de muncă

  Administratorul unei societăți comerciale din comuna Șoimuș a fost la un pas de necaz din cauza unor angajați  neserioși....

Închide