Adrian Pribac renunţă la fotbalul românesc

1. Adrian Pribac 27 iulie - pagina 11Ovidiu Mănăstire

Golgheterul echipei CNS Cetate Deva în ultimele două sezoane îşi va încerca norocul la o grupare de ligă inferioară din Anglia. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani nu a ajuns la înţelegere cu fosta sa echipă dar nu renunţă la fotbal.

Nu s-au înţeles, a ales Anglia
O pierdere importantă pentru CNS Cetate Deva în viitorul sezon al Ligii a III-a este Adrian Pribac. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani, golgheter al echipei atât în Liga a IV-a cât şi în eşalonul trei, nu s-a înţeles cu noua conducere a clubului în privinţa unui nou contract şi a hotărât să-şi încerce norocul peste hotare. „Am fost de două ori la negocieri cu cei de la Deva dar nu am ajuns la o înţelegere. Voi merge în Anglia, am nişte promisiuni la un club de Liga a V-a şi pe lângă, să-mi găsesc şi un serviciu. Sper să am şi succes în aceste planuri”, a spus Adrian Pribac.

Carte de vizită bogată
La fel ca mulţi jucători români, şi deveanul de 31 de ani s-a declarat dezamăgit de fotbalul românesc. „Normal că sunt dezamăgit de fotbalul românesc. Aş fi vrut să continui la Deva, dar doar în vechea formulă. Însă nu voi renunţa la fotbal, am doar 31 de ani şi simt că mai pot juca. Renunţ doar la fotbalul din România”, a spus Pribac. Acesta a început fotbalul la CFR Simeria, la 18 ani debutând în Liga a III-a. A mai jucat pentru CS Deva, Corvinul 2005 Hunedoara, Mureşul Deva, Dunărea Galaţi, CSM Rm. Vâlcea, FC Olt în eşalonul secund, CNS Cetate Deva, în Liga a III-a şi Liga a IV-a, Retezatul Haţeg şi Şoimul Băiţa, în Liga a IV-a, bifând câteva meciuri şi în Liga I, la Gloria Bistriţa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare