Sport

Adrian Mutu, antrenor la Rapid București

Fostul internaţional Adrian Mutu (foto) a fost instalat în funcţia de antrenor prin­ci­pal al echipei de fotbal Rapid București.

Singurul cu 100 goluri în Seria A
„Adrian Mutu este noul antrenor principal al Rapidului, acesta semnând un contract valabil până în vara lui 2023. El a mai antrenat formațiile FC Voluntari, Al Wahda U21, Națio­nala României U21 și pe FCU 1948. Adrian Mutu a lucrat de-a lungul carierei de jucător cu mari antrenori ai lumii, printre care Jose Mourinho, Claudio Ranieri, Fabio Capello, Marcelo Lippi sau Cesare Prandelli. Ca ju­cător, Mutu are în CV echipe uriaşe din Europa, ca Internazionale Milano, Parma, Verona, Chelsea Londra, Juventus Torino sau Fiorentina, fiind singurul jucător român ce a reuşit să înscrie peste 100 de goluri în Serie A”, se menţionează în comunicatul emis de clubul bucureștean.
Antrenorul Adrian Mutu a precizat: „Mă bucur să fiu aici, dar în acelaşi timp sunt con­centrat să facem treabă bună şi să reuşim să avem rezultate şi mai bune de-acum încolo. Rapid are un spirit unic, construit de-a lungul atâtor ani, cu nişte suporteri ce transmit acea pasiune, pe care am văzut-o întotdeauna în tribune. Au fost alături de noi atunci când am jucat cu echipa naţională în Giuleşti. Este o mare responsabilitate, rezultatele din trecut şi istoria ne obligă să dăm 100 la sută pentru acest club”, a spus Mutu la semnarea con­tractului.
Staff-ul tehnic al lui Adrian Mutu este format din antrenorii secunzi Bogdan Pătraşcu şi Eduard Stăncioiu, analistul video Ciprian Niţă, preparatorul fizic Roberto Buerrero şi antrenorul de portari Mihai Nădăban. Adrian Mutu îl înlocuieşte în funcţie de Mihai Iosif, tehnician al cărui contract a fost reziliat de conducerea clubului după înfrângerea cu 3-2 din partida cu FC U Craiova 1948.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura