Adrian David solicită PSD să-i retragă candidatura lui Laurenţiu Nistor de la şefia Consiliului Judeţean

19 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

Candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian David (foto), a organizat ieri o conferinţă de presă, cerând retra­gerea contracandidatului social-democrat, Laurenţiu Nistor, din cursa pentru şefia instituţiei judeţene. Asta, după ce, a spus David, liderul judeţean al social-democraţilor a afirmat într-o emisiune a unui post TV din Valea Jiului, că drumul către Sarmize­ge­tusa Regia nu a fost reparat ca „să-şi rupă picioarele ministrul Culturii şi deputatul Heiuş”.

„Afirmaţie de o gravitate fără precedent”
„A avut loc un eveniment de o gravitate fără pre­cedent, o declaraţie de presă a unui lider judeţean al PSD care şochează prin modul în care a fost adre­sată, prin sinceritatea în care a fost exprimată şi prin gravitatea consecinţelor. Aseară, la o televiziune de casă a Partidului Social Democrat, candidatul aces­tui partid şi preşedintele în exerciţiu al filialei Hunedoara, domnul Laurenţiu Nistor, a făcut o afir­maţie de o gravitate fără precedent, care demons­trează încă o dată, dezvăluie, atitudinea acestuia de jupân, de baron care taie şi spânzură în acest judeţ”, a spus Adrian David.
„Nistor a afirmat cu subiect şi predicat că, în mod intenţionat, a cerut celor de la Consiliul Judeţean Hunedoara să nu repare un sector de drum judeţean pentru ca domnul Lucian Heiuş, deputat şi pre­şedinte al PNL Hunedoara, şi domnul Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii, să cadă în aceste gropi de pe Drumul Judeţean 705A şi să-şi rupă gâtul. Cât de josnic şi de nemernic să poţi fii să gândeşti aşa ceva despre un om, fie el şi adversarul tău politic? Afirmaţia este, încă o dată, de o gravitate fără precedent şi nu poate fi trecută la capitolul glumă, pentru că astfel de atitudini pot genera, din păcate, tragedii. Aşa cum numai Dumnezeu a făcut ca un cetăţean din judeţul Hunedoara, o doamnă, să scape cu viaţă dintr-un accident provocat tocmai încercând să evite craterele de pe acest drum, chiar cu o zi înainte ca ministrul Gheorghiu să vină în judeţul Hunedoara. Sunt foarte mulţi oameni care îşi riscă viaţa în fiecare zi parcurgând kilometri întregi de drumuri judeţene, se pare că lăsate intenţionat nemodernizate şi nereparate, tocmai pentru ca unii adversari ai lor să-şi piardă viaţa sau să sufere pagube materiale”, a declarat Adrian David, candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara.

„Nu mai avem nevoie de metehnele comunistoide”
„Laurenţiu Nistor s-a descalificat, astfel. O ase­menea atitudine trebuie să dispară din politica româ­nească. Solicit PSD să-i retragă acestuia candi­datura, pentru că nu mai avem nevoie de metehnele comunistoide. Ne-am săturat să vedem atâta ne­pă­sare din partea lui. Este ultima şansă a PSD să-i retragă sprijinul politic ultimului baron roşu al jude­ţului Hunedoara”, a declarat Adrian David, prim-vice­preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL, candidat la şefia Consiliului Judeţean Hunedoara.
Iată declaraţiile liderului social-democrat puse la dispoziţie de Adrian David în conferinţa de presă: „Candidez pentru funcţia de preşedinte al Con­siliului Judeţean, deci trebuie să cunosc situaţia la zi din judeţ. O să îi răspund domnului Heiuş. Cred că vă stă mai bine, domnule Heiuş, să vă faceţi foto­graf, decât să rămâneţi preşedinte al PNL-ului, că vă faceţi de râs. Sigur că ştiam despre aceste gropi, dar intenţionat nu le-a făcut reparaţie la acel drum pentru că ştia de vizita asta a ministrului Culturii şi a domnului şi credeam că o să cadă într-o groapă să-şi rupă gâtul. Că asta merită, să-şi rupă gâtul. Vă rog să mă credeţi”, a spus Laurenţiu Nistor în emi­siune la televiziunea online 7HD.

„A fost o figură de stil”
Deputatul Laurenţiu Nistor a declarat ieri, într-o emisiune la Mondo TV că nicidecum nu îi doreşte moartea deputatului Lucian Heiuş sau ministrului Culturii, şi că a fost o figură de stil, ca între poli­ticieni, când a făcut afirmaţiile la care s-a referit Adrian David în conferinţa de presă de ieri. „Trebuie să facem diferenţa între o declaraţie politică şi administraţie. Bineînţeles că nu doresc moartea nimănui. A fost o declaraţie politică şi trebuie luată ca atare. Mă refeream că o să-şi rupă gâtul, în sens politic, din cauza acelui drum. Pentru acel drum
s-au alocat 128.000 de lei, în şedinţa din 10 august şi a fost reparat. Deci, domnule Heiuş, te-a interesat să filmezi înainte de şedinţa de consiliu. Du-te acum, domnule Heiuş, şi vezi cum este drumul şi pune nişte poze să vadă lumea cum arată acum”, a declarat deputatul Laurenţiu Nistor, candidatul PSD la şefia CJ Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

S-a pus cu bâta pe ei şi rezultatul nu s-a lăsat aş­teptat. Spun gurile rele că e mare nemulţumire în...

Schimb de experienţă inedit în Geoparc

În aceste zile, Geoparcul Internaţional UNESCO Ţara Haţegului şi Asociaţia Brickenburg din Cluj–Napoca des­fă­şoară activităţi comune având ca scop promovarea...

Era cât pe ce să intre cu maşina în biserică

Un accident rutier produs în centrul Petro­şaniului se putea transforma într-o tra­gedie. Norocul a făcut ca nimeni să nu fie...

Închide