Politica si administratie

Adrian David, singurul liberal dispus să candideze la şefia judeţului

05 david-adrianNatalia Bumbac

Liberalii din judeţ se pregătesc pentru validarea candidatului la preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara. Potrivit Legii alegerilor locale, preşedintele administraţiei judeţene nu este
ales prin vot direct, ci prin votul majorităţii consilierilor judeţeni în funcţie. Cu toate acestea liberalii vor ca hunedorenii să ştie cine va ajunge în fruntea judeţului, dacă le vor da voturile.
„Avem 60 de colegi dispuşi să candideze pentru funcţiile de consilieri judeţeni. Pentru preşedinţia CJ Hunedoara, până în acest moment, Adrian David (foto) şi-a anunţat în interiorul partidului intenţia de a candida. Acesta face şi lobby pentru a fi susţinut de colegi. Până va fi validată candidatura la preşedinţia CJ trebuie urmată o serie de proceduri”, a afirmat Bogdan Ţîmpău, copreşedintele PNL Hunedoara. Acesta a  adăugat că Adrian David discută cu primarii liberali pentru a vedea dacă susţin candidatura sa la preşedinţia administraţiei judeţene, adunând şi semnături în acest sens.
Contactat pentru a ne oferi detalii despre discuţiile pe care le are în interiorul partidului privind susţinerea sa, Adrian David a spus următoarele: „este important ca persoana care va candida pentru preşedinţia CJ Hunedoara să fie acceptată şi să aibă susţinerea tuturor colegilor.” Întrebat care este răspunsul său la supoziţiile conform cărora ar fi succesorul fostului preşedinte al CJ Hunedoara, a cărui activitate este pusă acum sub semnul întrebării de oamenii legii, David a afirmat că: „acuzaţia că aş fi omul lui Moloţ, pus la CJ Hunedoara pentru a acoperi anumite nereguli, este neîntemeiată. Acţiunile mele au demonstrat că nu este vorba despre aşa ceva. Am fost ales preşedinte al CJ Hunedoara pentru a reprezenta hunedorenii cu cinste, nicidecum pentru anumite interese oligarhice. Şi nici nu am fost pus acolo să fac muncă de procuror, sau de poliţist, pentru a cerceta activitatea din trecut. Nu asta e treaba mea. Sunt pus acolo ca să respect legea. Dar, dacă există vreo achiziţie publică în mandatul meu, unde nu a fost respectată legea, este de datoria justiţiei să stabilească acest lucru. La fel se va stabili şi în privinţa activităţii fostei conduceri a instituţiei.”

One thought on “Adrian David, singurul liberal dispus să candideze la şefia judeţului

  • este un om tanar, serios, manierat si scolat, diferenta de la cer la pamant fata de figurantul dictator numit molot.domnul david are insa o problema capitala cu partidul si cu consiliul: are un partid praf si pulbere si niste angajati la consiliu pulbere si praf.ambele mostenirile si pilele lui molot.o singura solutie:curatenie fara mila in ambele.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura