; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Adrian David este candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean

16 ianuarie 2020 | 3 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Adrian David (foto) a fost votat de către primarii PNL din judeţ să fie candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara.
Au fost patru candidaţi iniţial, Adrian David, administratorul public al Devei, Daniel Răducanu, primarul comunei Baru, Mircea Rovinar, primarul comunei Vălişoara şi Vasile Iorgovan, fost şef al AJOFM Hunedoara. Ieri, Rovinar s-a retras din această luptă.
La şedinţa de ieri au votat 28 de primari PNL, din cei 32 pe care îi are partidul în judeţul nostru. Mircea Rovinar retrăgându-se, a avut drept de vot.
În urma scrutinului intern, Adrian David a câştigat detaşat, obţinând 21 de voturi. Daniel Răducanu a luat şase voturi, Vasile Iorgovan nici unul, iar un vot a fost anulat.
Votul de ieri trebuie validat în Biroul Politic Judeţean şi în Colegiul Director al PNL. Astfel, la sfârşitul acestei luni, liberalii vor anunţa candidatul.
„Primarii şi-au spus cuvântul, urmează votul în Biroul Politic Judeţean şi Colegiul Director. Candidatul PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean este Adrian David“, a declarat deputatul Lucian Heiuş, liderul liberalilor din judeţ. (S.Popa)

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedorean spune:

    Epoletii lucreaza! Oare nu-i este rusine sa mai apara,dupa faptele militianului de tat-su?!

  2. Marcel spune:

    Nu pt CA e un excroc ca si umfatu ala de Tata David.

  3. Ionel spune:

    Huooo. Hot si mincinos.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Computerul tomograf, nou motiv de scandal între politicieni

Mare tam-tam pentru nimic. Cam aşa s-a întâmplat cu computerul tomograf de la Spitalul Judeţean din Deva în aceste zile!...

Chemaţi de un italian cu care nu s-a înţeles la capitolul igienă. O prostituată a fost bătută de agenţii unei firme de pază din Deva

O prostituată de 30 de ani a trăit şocul vieţii ei, după ce partida de amor cu un Italian s-a...

Percheziţii în Petroşani la tăinuitorii de bunuri furate

Ieri, poliţiştii din municipiul Petroşani au efectuat o acţiune în scopul depistării persoanelor bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt...

Închide