Comunitate

Adopți un cățel, ai nevoie de acordul Asociației de proprietari!

Asociația Serviciul Județean pentru Ocro­tirea Animalelor fără Stăpân Hunedoara are în adăposturile din județ sute de câini maidanezi, capturați de pe străzi sau aduși de cei care i-au găsit.
Nicolae Oprean, președinte-director exe­cutiv al Asociaţiei Serviciul Specializat pen­tru Gestio­narea Câinilor fără Stăpân, spune că adopţia câinilor se face gratuit, pe baza declaraţiei-an­gajament pe care persoana care adoptă animalul trebuie să o com­ple­teze. Cererile de adopţie se pot introduce imediat ce câinele a fost cazat în adăpostul public, iar preluarea câinelui de către adop­tator se poate face începând cu a 8-a zi lu­cră­toare din momentul cazării câinelui în adă­post, dacă acesta nu a fost revendicat. În cazul în care câinele adoptat va fi adăpostit în locuinţa adoptatorului, acesta trebuie să facă dovada existenţei unei suprafeţe locative de minimum 2,5 metri pătraţi pentru fiecare câine adoptat.
Persoana care adoptă mai mult de 2 câini din adăposturile publice şi îi adăposteşte într-un blo­cul de locuinţe în care există asociaţie de pro­prietari, aceasta trebuie să prezinte la momentul depunerii cererii de adopţie acordul asociaţiei de proprietari. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura