Adolescentul care şi-a violat sora rămâne în arest

29 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

      Minorul de 16 ani, din Vulcan, a fost arestat preventiv pentru viol şi va rămâne în arestul IPJ Hunedoaracel puţin până săptămâna viitoare.
Adrian Ştefan T. şi-a forţat sora mai mică cu şase ani să întreţină raporturi sexuale cu el. Anchetatorii au stabilit că minorul a rămas singur cu copila, după ce mama lor a plecat până în oraş, a atras-o într-o debara şi a forţat-o să întreţină relaţii sexuale anale cu el. După ce a scăpat din mâinile agresorului, copila de 10 ani şi-a anunţat mama. Femeia a venit acasă de îndată însoţită de o rudă, pentru că-i era teamă de adolescent, şi a alertat poliţia. Prin intermediul avocatului din oficiu a contestat la Tribunalul Hunedoara măsura preventivă dispusă de Judecătoria Petroşani. Instanţa judeţeană a stabilit pentru data de 2 septembrie judecarea cererii tânărului, astfel că până săptămâna viitoare minorul va rămâne în arest. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Poliţiştii locali din Vulcan au intervenit la cinci tentative de suicid

Statistica dată publicităţii de conducerea Poliţiei Locale Vulcan pe primul semestru al acestui an arată că au fost derulate sute...

Fotbal, Liga a IV-a etapa a III-a

Mâine, sâmbătă, sunt programate partidele din etapa a treia din Liga a IV-a din judeţul Hunedoara

Preşedintele AJF Hunedoara, Cristi Petrean: Să nu punem presiune pe arbitrii tineri

Chiar de la primele etape din acest sezon din Liga a patra la fotbal în judeţul Hunedoara au fost comentarii...

Închide