Adolescenţi puşi pe furat, până şi din biserică

Patru tineri din Lupeni au intrat în vizorul poliţiştilor, fiind anchetaţi în stare de libertate pentru mai multe furturi. Aceştia au vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani. 03-spargatori
Pe unul dintre ei, anchetatorii îl acuză că a dat o spargere la o biserică neoprotestantă din Lupeni, de unde a furat un video-proiector, un laptop şi o staţie de amplificare, în valoare de 4.200 de lei. Alţi doi sunt bănuiţi de oamenii legii că au spart geamul de la portiera unei maşini de unde au sustras un radiocasetofon de 400 de lei. Şi furtul unei butelii de gaze, a unui aragaz şi a altor bunuri dintr-o dependinţă situată pe strada 30 Decembrie din Lupeni este pus în cârca a doi dintre cei patru tineri, în acest caz prejudiciul a fost de 500 de lei, fiind recuperat aproape integral.
Un alt minor, de 15 ani, de data aceasta din municipiul Hunedoara, a fost reclamat la poliţie de un italian căruia i-a furat portmoneul în care avea acte, bani şi carduri bancare. Hoţul a fost prins, iar prejudiciul recuperat sută la sută. Şi un bărbat de 54 de ani din acelaşi municipiu va fi anchetat de oamenii legii după ce i-a furat unui alt hunedorean, care se afla într-o sală cu jocuri mecanice, telefonul mobil cu tot cu încărcător. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare