Adolescente căutate pentru acte de vandalism

12 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Broken flowerpot of basil

Fetele au fost surprinse de sistemul video de supraveghere cum distrug mai multe ghivece, cu flori aruncându-le în albia unui pârâu.

Primăria Petrila a făcut apel la locuitorii oraşului pentru a da de urma celor două tinere puse pe stricat. Adolescentele sunt surprinse aruncând de pe pod ghivecele pentru a se amuza, filmul fiind postat pe pagina de Facebook al Primăriei Petrila.
”Fapte reprobabile comise de două tinere în oraşul Petrila!!! În cursul serii de ieri, 8 iulie 2020 (n.r. miercuri), în jurul orei 19:15, două tinere din Petrila au fost surprinse de camerele de supraveghere în timp ce aruncau două dintre ghivecele cu flori de pe podul de la cap linie Petrila (str. Republicii), amplasate pentru a aduce un plus de culoare oraşului nostru”, se arată în postare. Ghivecele cu flori care împodobesc podul au mai fost aruncate în albia pârâului în urmă cu ceva timp, iar autorul, un localnic de 50 de ani, a fost identificat şi sancţionat. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fetiţă de 9 ani rănită în urma unui accident rutier

Copila se plimba cu bicicleta şi a ieşit în faţa unui autoturism condus de o şoferiţă de 23 de ani,...

Tânără mamă ucisă, soţul şi trei copii răniţi grav de inconştienţa unui tractorist

Individul vinovat de producerea tragediei a ignorat prevederile care interzic cu desăvârşire circulaţia utilajelor agricole pe autostrăzi. A intrat cu...

Situația infecțiilor cu Covid-19 în județ și la nivel național, în 9 iulie 2020

  De la începutul monitorizării, și până joi, 9 iulie, în județul Hunedoara  695 de persoane au fost confirmate pozitiv...

Închide