Adolescent judecat pentru tâlhărie calificată

6 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Minorul este recidivist şi riscă o pedeapsă cu executare în condiţiile în care a comis fapta la scurt timp după o altă condamnare pentru cumul de infracţiuni, printre ele şi cea de tâlhărie.

R. Dănuţ Şuraj se află în arest preventiv şi a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, dosarul său fiind soluţionat de Judecătoria Petroşani. La momentul prelungirii arestului preventiv, adolescentul a cerut judecătorilor să fie lăsat în arest la domiciliu sau chiar control judiciar, cerere respinsă categoric de magistraţi. Suraj a tâlhărit o pensionară de 66 de ani, din municipiul Petroşani, care a rămas fără bani şi acte. Femeia mergea spre casă şi avea un cărucior cu care-şi ducea plasele cu cumpărături, iar din spatele ei a apărut adolescentul care a împins-o. Pensionara a căzut iar tâlharul i-a sustras poşeta ce se afla legată de mânerul căruciorului. În geantă era o tabletă, trei telefoane mobile, un portmoneu cu 200 de coroane suedeze şi documente personale. La scurt timp, poliţiştii au reuşit să-l prindă pe minorul de 17 ani şi au constatat că e vorba de un recidivist. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
La volan, rupt de beat

A făcut praf o maşină parcată, autoturismul său şi poarta unui imobil. Când a fost testat pentru a se stabili...

A încercat să fugă de oamenii legii

Este vorba de un tânăr de 20 de ani prins pe raza satului Crăciuneşti pe o motocicletă de tip cross....

Spărgător prins de poliţiştii din Geoagiu

Individul, un tânăr de 21 de ani, a furat dintr-o maşină, mai multe echipamente de verificare a instalaţiilor de gaze....

Închide