Educatie si cultura

Adnana Olariu participă la Cerbul de Aur Junior

04 Foto articol Goian - Adnana Olariu

Mircea Goian

O tânără artistă, solistă de muzică uşoară, Adnana Olariu (foto) din Hunedoara, a reuşit să treacă de două preselecţii şi participă în luna august la marele festival Cerbul de Aur Junior. În spatele acestei realizări se află foarte mult talent, pasiune şi bineînţeles, muncă. Adnana are 16 ani şi a obţinut până acum premiul întâi la Steluţele Cetăţii şi premiul al doilea la Stelele Cetăţii. În această situaţie, putem înţelege ce rol benefic are faptul că se organizează asemenea festivaluri concurs, o platformă pentru cei cu talent, care doresc să se exprime în public. De altfel, aceste manifestări îi introduc pe tinerii artişti în sistemul atât de dur al industriei muzicale din România.
La 13 ani, tânăra noastră solistă, susţinută de mama ei, dorea să înveţe să cânte muzică populară, dar a fost sfătuită că este mai bine să abordeze muzica pop, direcţia aleasă fiind cea bună. A învăţat să cânte la pian şi este supravegheată muzical de Carmen Buzatu, profesoara de muzică de la Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara”. Este invitată de mai mulţi compozitori să le cânte creaţiile, datorită calităţilor vocale excepţionale pe care le are. La Cerbul de Aur Junior va interpreta piesa „În singurătate”, din repertoriul regretatei soliste Laura Stoica.
Adnana Olariu nu neglijează şcoala, aşa că a participat anul acesta la olimpiada de biologie cu colegii de la „Iancu de Hunedoara” şi a ajuns până la faza judeţeană.
Pentru reuşita în cariera muzicală, tânăra consideră că, ar fi necesar să locuiască în Bucureşti, cel puţin în ceea ce priveşte muzica uşoară, dar ţinând cont că astăzi distanţele nu mai contează, e convinsă că va trece de această condiţie artificială. Anul viitor doreşte să concureze pe scena Festivalului Tineretului de la Mamaia, cu solişti de muzică uşoară din categoria ei de vârstă.
Îi urăm mult succes şi promitem că îi vom promova reuşitele!

One thought on “Adnana Olariu participă la Cerbul de Aur Junior

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura