Adnana Olariu participă la Cerbul de Aur Junior

27 iunie 2009 | 1 Comentariu | Publicat in: Educatie si cultura

04 Foto articol Goian - Adnana Olariu

Mircea Goian

O tânără artistă, solistă de muzică uşoară, Adnana Olariu (foto) din Hunedoara, a reuşit să treacă de două preselecţii şi participă în luna august la marele festival Cerbul de Aur Junior. În spatele acestei realizări se află foarte mult talent, pasiune şi bineînţeles, muncă. Adnana are 16 ani şi a obţinut până acum premiul întâi la Steluţele Cetăţii şi premiul al doilea la Stelele Cetăţii. În această situaţie, putem înţelege ce rol benefic are faptul că se organizează asemenea festivaluri concurs, o platformă pentru cei cu talent, care doresc să se exprime în public. De altfel, aceste manifestări îi introduc pe tinerii artişti în sistemul atât de dur al industriei muzicale din România.
La 13 ani, tânăra noastră solistă, susţinută de mama ei, dorea să înveţe să cânte muzică populară, dar a fost sfătuită că este mai bine să abordeze muzica pop, direcţia aleasă fiind cea bună. A învăţat să cânte la pian şi este supravegheată muzical de Carmen Buzatu, profesoara de muzică de la Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara”. Este invitată de mai mulţi compozitori să le cânte creaţiile, datorită calităţilor vocale excepţionale pe care le are. La Cerbul de Aur Junior va interpreta piesa „În singurătate”, din repertoriul regretatei soliste Laura Stoica.
Adnana Olariu nu neglijează şcoala, aşa că a participat anul acesta la olimpiada de biologie cu colegii de la „Iancu de Hunedoara” şi a ajuns până la faza judeţeană.
Pentru reuşita în cariera muzicală, tânăra consideră că, ar fi necesar să locuiască în Bucureşti, cel puţin în ceea ce priveşte muzica uşoară, dar ţinând cont că astăzi distanţele nu mai contează, e convinsă că va trece de această condiţie artificială. Anul viitor doreşte să concureze pe scena Festivalului Tineretului de la Mamaia, cu solişti de muzică uşoară din categoria ei de vârstă.
Îi urăm mult succes şi promitem că îi vom promova reuşitele!

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. anonim spune:

    la olimpiada ku lupu , tzentzik si u =))))))))))))))

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Castrul roman de la Jigoru Mare

Pe platoul Jigoru Mare (localitatea Băniţa), în partea sa cea mai înaltă, numită Vârful cu Ocol, se văd contururile unui...

Ştiri – 27.06.2009

Peste 40 de clujeni au fost păcăliţi de un bărbat, care le promisese că îi va duce la muncă în...

Politica bate performanţa şi valoarea

Ţinând cont de bogatul palmares sportiv, precum şi de proeminenta personalitate a sportivei de înaltă performanţă, Consiliul Judeţean Hunedoara i-a...

Închide