; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Acuzatul de pedofilie din Vulcan, încă o lună după gratii

25 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Iubita lui, mama fetiţei abuzate sexual de individ, va fi cercetată în continuare sub control judiciar. Tânărul din Vulcan a contestat prelungirea arestului preventiv.

Doi tineri din municipiul Vulcan sunt suspectaţi că au abuzat sexual o fetiţă de doar patru anişori. Mama fetiţei şi-ar fi lăsat iubitul să abuzeze de aceasta şi chiar ar fi obligat-o să asiste la partidele de amor dintre ei.
În timp ce mama denaturată a fost pusă sub control judiciar, iubitul acesteia rămâne în spatele gratiilor, a decis zilele trecute Judecătoria Arad. Alin Danciu, de 22 de ani şi iubita lui de 25, mama fetiţei abuzate sexual, ambii din Valea Jiului, sunt învinuiţi de mai multe infracţiuni, de la corupere sexuală a minorilor, rele tratamente aplicate minorului şi până la infracţiunea de viol. Poliţiştii au descoperit că iubitul femeii ar fi avut raporturi sexuale cu fetiţa timp de mai multe luni, în perioada decembrie 2018 – martie 2019. De asemenea, copila ar fi asistat la acte sexuale explicite între ei. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A rămas în ”pana prostului” şi s-a dat de gol

Un tânăr de 33 de ani, din Petrila, este cercetat penal pentru conducere fără permis, după ce s-a dat de...

Animalele sălbatice au început să circule pe ecoductul de la Brănişca

Se poate spune că ecoductul construit pe Lotul IV al autostrăzii Lugoj – Deva îşi demonstrează utilitatea. Potrivit reprezentanţilor organizaţiei...

Elveţianul Christian Maurer – învingător la Red Bull X-Alps

Toma Coconea (foto) continuă cursa infernală de peste 1.000 de kilometri către pontonul din Monaco. O clasare în „Top 10“...

Închide