EvenimentFlash

Acuzat oficial de crimă

Livia Botici

Miercuri, la Dublin, procurorii irlandezi i-au citit lui Mihalache Marian acuzaţiile care i se aduc. Fostul director adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) este acuzat că în luna ianuarie a acestui an a ucis-o pe Pricăjan Loredana, înjunghiind-o cu un cuţit, de zeci de ori.

Nu a avut varicelă

Potrivit consulului României în Irlanda, lui Mihalache Marian i-a fost adus la cunoştinţă rechizitoriul încheiat de procurorii irlandezi, pe perioada anchetei. „Domnul Mihalache Marian are acum la dispoziţie o lună de zile, pentru a se decide asupra felului în care va pleda în faţa judecătorilor. Dacă va pleda vinovat, procesul va dura foarte puţin, iar dacă va pleda nevinovat, va urma un proces de lungă durată”, declară Dan Tudor, consulul României în Irlanda. Potrivit informaţiilor consulare, Mihalache Marian nu a fost bolnav de varicelă, ci, se pare, colegul său de celulă a contactat această boală, iar procesul de pe data de 7 aprilie nu a avut loc, deoarece exista riscul ca şi românul să fie infectat.

„Nu am omorât-o pe Loredana”

Reamintim că, în data de 29 ianuarie anul acesta, Pricăjan Loredana a fost găsită înjunghiată de zeci de ori, într-un apartament dintr-un campus irlandez. Poliţiştii care au sosit la locul tragediei l-au găsit alături de trupul neînsufleţit al femeii pe Mihalache Marian. După incident, singura declaraţie făcută de acesta a fost că „nu sunt vinovat, nu am omorât-o pe Loredana”. El a fost reţinut de poliţiştii irlandezi şi riscă să rămână după gratii pentru toată viaţa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura