Acuzat de toate lucrurile rele care se petrec în comună

29 august 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Primarul comunei Şoimuş, Mihai Irimie (foto mic), se pare că nu are doar susţinători în localitatea pe care o păstoreşte. Mai mult de atât, este găsit vinovat pentru toate relele care se întâmplă în comună. Totuşi, partea bună a lucrurilor este că oamenii din Şoimuş sunt vigilenţi şi nu tolerează neregulile care se petrec în comunitatea lor.
Recent, pe adresa redacţiei, un cetăţean din Şoimuş, sub rezerva anonimatului, ne-a transmis un e-mail în care sesiza că deşeurile rezultate dintr-o lucrare care se face în Bălata au fost depozitate pe liziera pădurii din vecinătate. Fapt care a dus la blocarea unui drum şi a accesului către casa unui om. „Presupun ca este opera primarului din Şoimuş. În localitatea Bălata se execută lucrări în carosabil, apă, canal… Nu-mi dau seama despre ce e vorba. Tot molozul rezultat din săpături, respectiv piatră, bucăţi din asfalt, pământ etc., l-au basculat pe un drum situat pe liziera pădurii din spatele localităţii. Sunt în jur de 40-50 de grămezi care au blocat drumul pe o porţiune de circa 200 de metri. Mai mult, au blocat accesul la căsuţa unei persoane mai amărâte”, ne-a scris bărbatul.
Contactat telefonic pe tema problemei descrise mai sus, Mihai Irimie a arătat că este la curent cu lucrările de la Bălata. În schimb, nu ştia despre grămezile de moloz depozitate pe drumul din liziera pădurii. După ce a verificat, ne-a transmis că: „grămezile de materiale au fost duse la rugămintea unui om care şi-a făcut casă în zonă şi vrea să-şi pietruiască drumul. Am discutat cu el şi a promis că mâine va aduce un utilaj care va împrăştia piatra.” Primarul comunei Şoimuş a mai spus că lucrările de la Bălata presupun introducerea unei reţele de curent electric, beneficiară fiind societatea Deva Gold. Lucrările sunt executate de firma Linial Electric. (N.Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Liliecii de la Şoimuş nu mai pot opri construcţia autostrăzii

Problema peşterii cu lilieci de la Şoimuş, care stă în calea viitoarei Autostrăzi Lugoj-Deva, împiedicând desfăşurarea lucrărilor, a fost tranşată....

Aşa da, gospodari. Pregătesc de pe acum centenarul Marii Uniri

Cu toate că numai la anul se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, cei de la Consiliul Judeţean...

Va fi sau nu trimis în judecată Marian Muntean?

Dosarul în care fostul consilier local al municipiului Deva, Marian Muntean (foto), este acuzat de conflict de interese, a fost...

Închide