Actualitate

Actorul Marcel Iureş vine la Deva, la ecranizarea filmului „Octav”

Natalia Bumbac

Devenii vor avea parte de o întâlnire de excepţie duminica viitoare. Actorul Marcel Iureş va veni în municipiul reşedinţă de judeţ pentru a asista la ecranizarea specială a filmului „Octav” în care joacă rolul principal. Evenimentul va avea loc la Cinematograful „Patria”, începând cu ora 19.00 şi este organizat cu sprijinul autorităţilor publice din Deva.
„Octav” este cea mai nouă producţie cinematografică, avându-l în prim-plan pe celebrul actor Marcel Iureş – un film care spune povestea unui bărbat ajuns la o vârstă respectabilă, care îşi retrăieşte trecutul. Pelicula a fost selecţionată în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Montreal, Canada, 2017, la secţiunea Focus on World Cinema.
Filmul este o coproducţie româno – britanică, în regia lui Serge Ioan Celibidachi şi are o distribuţie de excepţie: Marcel Iureş, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Ştefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman. Filmările au fost realizate în perioada 21 martie – 30 aprilie 2016, la Câmpulung Muscel şi în Studiourile Cinematografice Bucureşti (Buftea). Marcel Iureş este deţinătorul a două titluri de cel mai bun actor de teatru din România şi cel mai bine cotat actor român de la Hollywood. Pe 15 octombrie, spectatorii din Deva vor avea ocazia să vizioneze filmul “Octav” în compania actorului Marcel Iureş şi a regizorului Serge Ioan Celibidachi, care este şi coscenaristul peliculei. Preţul unui bilet de intrare este 10 lei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura