ACS West va evolua în Liga secundă

19 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

      ACS West Deva, cea de a doua echipă din municipiul nostru, a comunicat în scris federaţiei de specialitate că doreşte să se înscrie în competiţia din Liga I, însă nu a primit acceptul forului organizator pentru participarea în campionat.
Aşa cum se precizează pe site-ul de socializare al clubului devean, a fost depusă o contestaţie la decizia Comisiei de fotbal în sală şi fotbal pe plajă, dar fără rezultat.
ACS West Deva va evolua în sezonul competiţional 2019-2020 cu echipe, în Campionatul Naţional de Futsal Juniori U19 şi în campionatul de seniori din Liga a 2-a, seria a 2-a, unde sunt înscrise formaţiile CSM Tg Mureş, KSE Tg. Secuiesc, Kereszthegy Remetea, Inter Gheorgheni şi Korondi Corund. Primele trei echipe din fiecare serie vor participa la play-off-ul competiţiei, iar formaţia clasată pe primul loc va promova în Liga 1, iar cea clasată pe locul 2 va disputa un meci de baraj cu echipa situată pe locul 7 în Liga 1.
ACS West Deva a mai informat că aceeaşi comisie a stabilit ca în acest an să nu mai fie organizat Campionatul Naţional de fotbal pe plajă, competiţie pe care echipa deveană a câştigat-o la ultimele două ediţii, dar echipa naţională de fotbal pe plajă va participa în diferite competiţii internaţionale. Asta după ce la Jocurile Europene de la Minsk, echipa naţională a României, cu o selecţie făcută după bunul plac al antrenorului jucător Măciucă, a fost…ciuca bătăilor şi a terminat competiţia pe ultimul loc. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Futsal. S-a stabilit programul din Liga I

Recent, la sediul Federaţiei Române de Fotbal s-a stabilit programul din Liga I la futsal pentru sezonul 2019 - 2020.

Ghidul complet al producerii vinului de casă – recomandat de Jidvei

    Producerea vinului este acum, mai mult ca oricând, o artă. O artă rezervată nu doar marilor producători, ci oricui are...

Comunicat de presă

Închide