ACS Energeticianul va avea un retur fierbinte

10 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

ACS Energeticianul, echipă care evoluează în jocurile de acasă la Petroşani, şi care a înregistrat în prima parte a campionatului din liga secundă rezultate sub aşteptările investitorului Nicolae Sarcină, fac ca de la debutul sezonului să înregistrăm o serie de schimbări la nivelul conducerilor tehnice şi mai multe plecări din lotul de jucători. Toate acestea au dus la rezultatele sub pretenţiile exprimate în startul sezonului.

Echipa din Petroşani a schimbat patru antrenori în cele 21 de etape jucate în Liga 2 şi clubul a renunţat la 13 fotbalişti dintre cei cu care s-a început campionatul, formaţia fiind acum pe locul 8 în clasament, cu un total de 29 de puncte acumulate, foarte departe de locurile promovabile în Liga I de fotbal.
Au plecat de la Energeticianul Octavian Vasile şi Lucian Iordache, doi dintre componenţii de bază ai lotului care a realizat promovarea în liga secundă, apoi Cosmin Achim, Emil Ninu, Marius Tomozei, Viorel Nicoară şi portarul Horaţiu Moldovan, Laurenţiu Manole, Marian Stoenac, Dudu Drugă, Călin Cristea, Cosmin Neagu iar cel de-al 13-lea pe această listă a fost portarul titular din prima parte a campionatului, Bogdan Miron. Acesta a primit ofertă de la o formaţie de prima ligă din Ungaria şi este foarte tentat să îi dea curs, după ce şi-a reziliat contractul cu gruparea lui Sarcină.
De altfel, finanţatorul Nicolae Sarcină a precizat: „sigur ne vom mai despărţi de unii jucători, vom aduce tineri care vor să joace”, astfel încât nu e exclus ca după Bogdan Miron să mai urmeze şi alte… disponibilizări.
ACS Energeticianul îşi va relua pregătirile pe data de 14 ianuarie, iar antrenorul Bogdan Andone spunea că îşi doreşte un lot de 23 de jucători. Aceasta pentru a putea face faţă programului destul de încărcat al unei ligi a doua cu 20 de echipe şi cu deplasări lungi, în toate colţurile ţării.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbalistul Raul Opric, de la CFR Simeria, convocat la naţionala de juniori

Conducerea CS CFR Simeria a analizat zilele trecute activitatea fiecărei discipline şi grupe sportive, pe perioada iulie-decembrie 2018 şi a...

Risc crescut de avalanşă în Parâng

Iubitorii muntelui sunt sfătuiţi în continuare să rămână în zona staţiunii, după ce la testele efectuate de salvatorii montani s-a...

Mărtineşti: amenajamentul pastoral pentru persoanele fizice este în lucru

Crescătorii de animale utilizatori de păşuni care încasează subvenţii de la APIA primesc o veste bună direct din Parlament, legislativul...

Închide