Acostat pe stradă, lovit şi jefuit de un adolescent

6 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Tâlhăria a avut loc în municipiul Hune­doara, iar suspectul de tâlhărie are doar 15 ani. A fost prins de poliţişti, iar procurorii trebuie să decidă dacă-l trimit după gratii pe durata anchetei.
Potrivit IPJ Hunedoara, un tânăr de 30 de ani mergea pe un bulevard din Hunedoara, în jurul orei 18.00, cu intenţia să ajungă într-o staţie de taxi, dar a fost atacat de adolescent care la lovit repetat în faţă. După ce victima n-a mai putut opune re­zis­tenţă, adolescentul de 15 ani, din Hune­doara, i-a luat din buzunarul gecii toţi banii, adică 150 de lei şi cheile de la locuinţă.
„În cauză, poliţiştii hunedoreni au în­tocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie ca­lifi­cată, iar în urma activităţilor investigative au identificat prezumtivul autor al faptei”, precizează IPJ Hunedoara. Adolescentul suspectat de tâlhărie calificată a fost re­ţinut pentru 24 de ore şi dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Municipiului Deva. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Aproape 30 de sancţiuni în 24 de ore

Numărul hunedoreni care ignoră măsu­rile impuse de pandemie nu pare să scadă în ciuda avertismentelor. Doar pe parcursul zilei de...

„Dărnicia” le-ar putea aduce închisoarea

Cei trei tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 28 de ani, toţi din Buceş, suspectaţi că au prădat o...

Comunicat al Apa Serv Valea Jiului Petroşani

Ca urmare a alunecărilor de teren, din zo­na Morişoara, din data de 5.01.2021 (vezi foto), s-a produs distrugerea a aproximativ...

Închide