Acostat pe stradă, lovit şi jefuit de un adolescent

Tâlhăria a avut loc în municipiul Hune­doara, iar suspectul de tâlhărie are doar 15 ani. A fost prins de poliţişti, iar procurorii trebuie să decidă dacă-l trimit după gratii pe durata anchetei.
Potrivit IPJ Hunedoara, un tânăr de 30 de ani mergea pe un bulevard din Hunedoara, în jurul orei 18.00, cu intenţia să ajungă într-o staţie de taxi, dar a fost atacat de adolescent care la lovit repetat în faţă. După ce victima n-a mai putut opune re­zis­tenţă, adolescentul de 15 ani, din Hune­doara, i-a luat din buzunarul gecii toţi banii, adică 150 de lei şi cheile de la locuinţă.
„În cauză, poliţiştii hunedoreni au în­tocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie ca­lifi­cată, iar în urma activităţilor investigative au identificat prezumtivul autor al faptei”, precizează IPJ Hunedoara. Adolescentul suspectat de tâlhărie calificată a fost re­ţinut pentru 24 de ore şi dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Municipiului Deva. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare