Acord pentru reabilitarea Casei de Cultură din municipiul de pe Cerna

Sorina Popa

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Bobora (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu, a înţeles situaţia şi că, în final, s-a ajuns la un compromis cu reabilitarea Casei de Cultură din municipiu.
„Va fi o asociere între Consiliul Judeţean şi Primăria Hunedoara, cu finanţare comună. Administrarea obiectivului va reveni Primăriei Hunedoara”, a spus Mircea Bobora.
„Soluţia propusă de Primăria Hunedoara, în ceea ce priveşte Casa de Cultură, este ca investiţia să fie continuată de către Consiliul Judeţean. Aceasta ar fi soluţia ideală pentru noi. Din păcate, Consiliul Judeţean nu acceptă o asemenea soluţie şi insistă pentru o asociere cu Primăria Hunedoara în vederea finalizării lucrărilor de reabilitare a Casei de Cultură. Adică şi primăria va contribui financiar la investiţie. De principiu, am convenit cu preşedintele Mircea Bobora că ne vom întâlni în cel mai scurt timp şi vom finaliza procedurile necesare. Municipiul Hunedoara nu are o sală de spectacole de ani buni. Suntem obligaţi să finalizăm reabilitarea Casei de Cultură, lucrările fiind începute încă din anul 2011”, a declarat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

2 comentarii la „Acord pentru reabilitarea Casei de Cultură din municipiul de pe Cerna

  • 20 martie 2018 la 23:24
    Legătură permanentă

    Asa ca sa nu se mai faca suparat primarul din Hunedoara ca tot la Hunedoara se face in parteneriat cu CJH constructia unui nou stadion Corvinul (aici NU sunt contestatii ???) dar asfaltarea drumului judetean din Parang se tot amana de la an la an

  • 21 martie 2018 la 7:53
    Legătură permanentă

    Draga bobo,ai o problemă cu stabilirea priorităților.sa ști ca atunci când nu ai bani pentru tot ce ai vrea sa faci,stabilesti o ordine de prioritati!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.