Sport

Achiziţii câştigătoare

Ciprian Marinuţ

Alfa Team, campioana ediţiei trecute a Campionatului Municipal de Fotbal Amatori, a fost condusă cu 1-0 de Old Boys, însă a reuşit să întoarcă rezultatul şi să câştige cu 2-1, graţie siguranţei şi suflului proaspăt adus de noile achiziţii.

Şi-au luat portar şi doi atacanţi

Pusă la colţ de eşecurile cu Avantaje (0-3) şi Quasar (3-4), Alfa Team a căutat şi a găsit rapid soluţii de redresare. Campioana ediţiei trecute s-a mişcat cu abilitate în sfera transferurilor şi şi-a completat lotul cu trei jucători noi, iar aceştia au pus serios umărul la victoria din meciul cu Old Boys, scor 2-1. Portarul Băeşu de la FC Hunedoara a fost un adevărat înger păzitor în prima repriză şi pe finalul meciului, când Old Boys a atacat furibund, iar atacanţii Ovidiu Popescu şi Gavriluţ, foşti la Retezatul Haţeg, formaţie retrasă din Liga a III-a, au adus un plus echipei, deşi n-au marcat.

Start greoi, revenire în forţă

Alfa Team a început timorat, cu un joc fără clarviziune şi inspiraţie, semn că moralul era incomplet refăcut, iar relaţiile de joc cu noile achiziţii nu sunt încă puse la punct. Old Boys a profitat şi a preluat controlul partidei, dominând destul de autoritar prima repriză. Cu foştii jucători ai FC CIP (Conig şi Gavrilă) şi Quasar (Carabulea şi Vezeteu) în prim-plan, Old-Boys a avut avantaj minim la pauză, scor 1-0, prin golul marcat de Carabulea, cu o torpilă de la semidistanţă. Diferenţa putea fi mai mare, însă Băeşu a făcut minuni în poarta celor de la Alfa. Campioana s-a trezit după pauză, iar Vîrlan (min. 28 şi 30) a ţintit de două ori bara. Ocaziile ratate nu s-au răzbunat, ci au semnalizat golul egalării, semnat de veteranul Kutyfalvi, care a pus latul, aproape de linia porţii, la centrarea lui Zudor. La două minute de la egalare, Vîrlan n-a mai greşit ţinta şi l-a executat pe Vezeteu cu o torpilă perfect plasată, scor 2-1. Old Boys a reacţionat şi a încercat să egaleze pe final, însă Conig (44 şi 45) şi Bauman (46) n-au reuşit să-l învingă pe Băeşu. În urma acestui rezultat, Alfa urcă pe locul secund, în plasa liderei Avantaje, care a stat în această etapă, iar Old Boys coboară de pe doi pe trei.

Alfa Team – Old Boys 2-1 (0-1)

Au marcat: Kutyfalvi (31), Vîrlan (33) / Carabulea (24)

Alfa Team: Băeşu – Vîrlan, Zudor, Şiklodi, Agachi, Kutyfalvi – Clep – Bîhu, Ov. Popescu, Trănoiu, Gavriluţ.

Old Boys: Vezeteu – Lăcă, Bauman, Chitimia, Carabulea, Modarca, Stepan, Gavrilă, Boţa, Conig, Moglan.

Arbitri: Sorin Ciotlăuş – Stan Hanzi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura